Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pilna pomoc- Ciekawe czy dacie rade :D

velia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Mam mały dla ogarnietych olbrzymi problem dla mnie.

Szukam skrypta na yalahar na nightmary +grim ripery 100% afk z kupowaniem pot i wkladaniem dropa do depo w yala .

Na serwer pewnego otsa podam jeśliby ktoś był zainteresowany bezinteresowną pomocą na pw.

Ale jeżeli uważacie że nie można tak od razu wszystkiego mieć to proszę znajdzcie mi jakiś poradnik dla debili jak stworzyć taki full afk w was moja ostatnia nadzieja :D

Oczywiście przewiduje skromną nagrodę na serwerze hexera.net

Ps.: Od razu piszę to nie jest skrypt na hexerę :)

A i jeszcze jedno jak powalilem lokalizacje zalozonego tematu to proszę przenieść dzięki i pozdrawiam :D

Velia

Opublikowano

probowalem wczoraj zrobic ten skrypt ale nieogarniam pisania w tym lua i mam kilka pytań :

Musze pisac po kolei ten skrypt.

O co chodzi z kupowaniem pot .

Po prostu nierozumiem nawet jak jest skierowane jak dla debila jakby dal rade ktos mi wytlumaczyc jak dla mega debila ;x

Opublikowano

probowalem wczoraj zrobic ten skrypt ale nieogarniam pisania w tym lua i mam kilka pytań :

Musze pisac po kolei ten skrypt.

O co chodzi z kupowaniem pot .

Po prostu nierozumiem nawet jak jest skierowane jak dla debila jakby dal rade ktos mi wytlumaczyc jak dla mega debila ;x

w zalaczniku tamtego poradnika masz przykład, po prostu go edytuj 

Opublikowano

probowalem to zeedytowac ale nieogarniam tych zamian a w skrócie :

waypointy potrafie zrobic ale problem tkwi w :

-zrobieniu startu w depo zeby znalazl wolne miejsce potem pootwieral backpacki maja byc - Supply, Kasa ,Stackable, Nie Stackable , MAin -zeby je otworzyl

-zeby oproznial drop do depo do 2bp - 1 stackable 2 nie stackable

-zeby szedl kupic poty przy starcie jak nie ma minimum ;/

dalby rade ktos takie coś mi zrobic moge powysylac id cokolwiek bo ja niestety jestem na to za tępy ;/ Cały dzień prawie nad tym siedziałem ;d

Opublikowano

Jak jesteś za tępy żeby bocic to nie boć, proste

Założę się ze nawet nie przeczytałeś tego poradnika ze zrozumieniem. Wystarczy zastanowić się przy każdym punkcie i wszystko jest logiczne i nie ma opcji ze ktoś tego nie zrozumie. No chyba ze jeszcze nie chodzi do podstawówki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...