Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Main/1 trick pony

dasass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, popelnilem ostatnio blad kupujac kindred na nowego maina.

Jej mechanika okazala sie zbyt trudna. Glownie dlatego ze jako jungler mialem duzo rzeczy na glowie a dotego doszlo wybieranie postaci do zaatakowanie I potrzeba biegania po stacki. Poza tym nie podoba mi sie ilosc hp kindred jest za bardzo squishy (chyba tak to sie mowi)

Wracajac do tematu. Szukam postaci na nowego maina, bardzo dobrze gra mi sie annie(mam ja) I zastanawiam sie nad azirem.

Podajcie jakies propozycje.

Opublikowano

Zgaduję,że ma to być midlane? Skoro dobrze Ci się gra annie to nią graj bo nie jest taka zła.Ma bardzo duże obrażenia i flash ulti stun potrafi wygrać grę.Azira nie polecam bo obecnie jest słaby ewentualnie może jakiś assasyn?Zed/talon są świetni z nowym itemem,mobilni i mają fajną mechanikę,łatwo mogą zburstować enemy carrych.

Opublikowano

Azir jest cholernie trudny. Może byś spróbował coś typu Ahri lub Fizz? Postacie w miarę do ogarnięcia, wymasterowane potrafią samodzielnie carrować grę dobrym roam'em.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...