Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać w minecrafta - potrzebny poradnik dla laika

Chrupek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chcieliśmy razem z kumplami zagrać sobie w mc (ostatnio grałem gdy najnowszym patchem było 1.7.2...). Pobrałem jakiś tam launcher, zainstalowałem, ale gdy wgrywałem mody ( w ogóle folder .minecraft różni się od tego którego pamiętałem ;v...) nic się nie działo.. Starałem się używać i Magic Launchera ( za cholere nie wiem jak tego używać.. ) i Shiginima (chyba tak.. będę to nazywał gąbką) przy której nie wiedziałem jak wgrywać mody.. Pobrałem forga, coś tam jeszcze i jeden z prostrzych modów (chyba, zwykle tak testowałem czy działa xD..) dynamic lights.. Nie działa ;v... Ktoś wytłumaczy krok po kroku jak zainstalować minecrafta (no premium ;v) i jak wgrać tam mody by działało? :D I przede wszystkim jakie muszę mieć te podstawowe mody wgrane by działały inne ( coś typu forge etc. Nie wiem jak to nazwać nie znam się..)

Z góry dziękuję :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepiej kup premium i nie będziesz mieć problemów  ;)

Never lose hope

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...