Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okradziona maszyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje waszej pomocy.
Okradziono mi maszyne warta ponad 129 PLN.
Zostala zddosowana i przejeta przez jakiegos hackera, nie wiem jakim cudem sie wlamal na moja maszyne.
Prosze o konieczny support, inaczej wlasciciel mnie zabije...
​Pozdrawiam, Coarser.

Opublikowano

Napisz do supportu gdzie znajduje się maszyna. Jeżeli masz dostęp do panelu to zmień hasło do maszyny. Jeśli były wykonywane jakieś czynności to musisz mieć kopie lub naprawić

Pozdrawiam

Opublikowano

@Norczan
MAM JEDYNIE TYLKO SWOJE KONTO NA LVLUP A KOLEGA NIE DAL MI NAWET PASOW DO LVLUPA...
POWIEDZIAL ZE JAK KTOS COS ZHACKUJE/UKRADNIE NIESTETY SKONCZY SIE BRAKIEM WSPOLPRACY ORAZ NA ZAWSZE POZBEDZIE SIE MNIE...

Opublikowano

ALE JA MAM TAM CENNE RZECZY, NASZ SMS SHOP Z MC, PLIKI SERWEROWE TEAMSPEAKA I NAJNOWSZE MBOTY!
NIE MOGE TAK POWIEDZIEC BO JESZCZE BARDZIEJ KOLEGA SIE WKURZY!

Opublikowano

@Norczan

MAM JEDYNIE TYLKO SWOJE KONTO NA LVLUP A KOLEGA NIE DAL MI NAWET PASOW DO LVLUPA...

POWIEDZIAL ZE JAK KTOS COS ZHACKUJE/UKRADNIE NIESTETY SKONCZY SIE BRAKIEM WSPOLPRACY ORAZ NA ZAWSZE POZBEDZIE SIE MNIE...

No to mamy wróżkę...

Dziwnym trafem powiedział, że po tym jak ktoś "zhackuje" tą maszynę zerwie współpracę z Tobą.

Moim zdaniem ten ktoś("kolega") działał z premedytacją i to wszystko zaplanował, aby Cię wykorzystać(?)

Edit:

Po poście @up jestem przekonany, że to było zaplanowane przez twojego "kumpla".

j

Opublikowano

@Soanger

POWIEM TAK, PODAM GG TEGO TYPA I KTOS MUSI Z NIM ZALATWIC TA SPRAWE.

NUMER: 55193244

NICK: Heksu Go

Jak mamy to załatwić?

Przestraszyć go?

Jest to całkowicie Twoja wina, nic już się na to nie poradzi.

Następnym razem musisz uważać i nie ufać każdemu.

j

Opublikowano

POSLUCHAJ JA MAM WAZNIEJSZE SPRAWY I Z SPRAWE Z MASZYNA TAK SAMO!
NIZ PISANIE TEGO POSTU I JE**C SIE JAK ID**A Z mpc...
POTRZEBUJE TEN SERWER KONIECZNIE I KONIEC.

Opublikowano

NIZ PISANIE TEGO POSTU I JE**C SIE JAK ID**A Z BRAZZERS...

To go odzyskaj, bo jak widać masz czas, żeby tu spamować. Jeśli posiadasz jakiś dowód na posiadanie serwera, to wyślij/skontaktuj się z supportem. Jeśli nie masz, to środkowy palec na drogę.

Opublikowano

NIZ PISANIE TEGO POSTU I JE**C SIE JAK ID**A Z Pajacyk.pl...

Najpierw naucz się kultury, bo ludzie chcą ci pomóc, a ty zachowujesz się jak kompletny.

Po drugie nikt nie odwali za ciebie brudnej roboty, która jest niewykonalna.

Po trzecie wyłącz capslocka.

Po czwarte nie chce widzieć tutaj spamu i takiego zachowania bo zamknę temat.

j

Opublikowano

@Norczan

Czekaj, czekaj... że co? Wnioskując po tym co napisałeś to rozumiem to tak, że serwery wszystkie były na koncie "kolegi", a ty miałeś konto utworzone pod nadzorem konta kolegi. Jeśli jest tak jak napisałem, to kolega Cię "wyszorował".

PS. Mając tyle serwerów, kopię zapsową powinno się robić raz na 3 dni, BA co jeden dzień.

PS 2. @1361622928-U485574.pngCoarser Post #19 - Dobrze, wychodzę i życzę nieodzyskania maszyny  :yay:

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCoarser - podaj jakieś screeny z tego aimpanelu co tam możesz zrobić + podaj kontakt.

@Borygard

ja moge tam tylko tworzyc serwery a nie vps...

@Norczan

Czekaj, czekaj... że co? Wnioskując po tym co napisałeś to rozumiem to tak, że serwery wszystkie były na koncie "kolegi", a ty miałeś konto utworzone pod nadzorem konta kolegi. Jeśli jest tak jak napisałem, to kolega Cię "wyszorował".

PS. Mając tyle serwerów, kopię zapsową powinno się robić raz na 3 dni, BA co jeden dzień.

@echo.v3x lepiej wyjdz i sie nie interesuj...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCoarser - to my Ci nic nie pomożemy. Jedną radą co możesz uzyskać od każdego użytkownika to - napisz do usługodawcy maszyny ( tj. hosting ) bądź do jego administratorów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...