Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsoring + wsparcie (EG Hooltras)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ponownie oferuję sponsoring i w sumie po raz ostatni już pewnie...

Na wstępie zaznaczam... jeśli robisz serwer na miesiąc to udaj się do konkurencji bo dymanie ludzi aby zarobić jakieś 50tys mnie nie kręci. 

Oferuję:
Wszystko co potrzebujesz a nawet znacznie więcej niż uważasz, że potrzebujesz :)

Kto nie wie co oferuję to niech się nawet nie zgłasza.

Wymagam:

Doświadczenie i skończony, dopracowany serwer w 100% (oryginalny).

Działające projekty:

- Invoria.pl

- At reya.eu

Kontakt GG: 23141856
Pozdrawiam, Hooltras (EG)

Opublikowano

Polecam w 100%.
Współpraca przebiega idealnie, a to "Wszystko co potrzebujesz a nawet znacznie więcej niż uważasz, że potrzebujesz  :)", oznacza że na prawdę zna się na rzeczy i jeśli ktoś chce promować serwer to On ma na to swoje metody ;)

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Wystarczy spojrzeć na jego projekty - bardzo dobre serwery. Polecam!

Propsuję od czasów NexusMT2.

Opublikowano

Wymagam:

Powiesz mi jakie masz wymagania co do oryginalności projektu? - w jakim procencie ma się różnić od innych serwerów (mam na myśli jak bardzo ma być innowacyjny/inny)

Opublikowano

Pomimo wielu spin miedzy nami w przeszłości to polecam. Jednak cieżko bedzie na mpc znaleźć kogoś kto nada sie na prace z ekipa EG, na tym forum albo amatorzy albo osoby juz pracujące przy serwerach. :P

Opublikowano

Zdecydowanie polecam. Fajna, ogarnięta i miła osoba. Zna się na rzeczy ! ( chciałam napisać "Już po banie" a tu nowe konto xD )

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Zdecydowanie polecam. Fajna, ogarnięta i miła osoba. Zna się na rzeczy ! ( chciałam napisać "Już po banie" a tu nowe konto xD )

I na c**j się podlizujesz szlaufie?  xD  xD

Topic, polecam osoba godna zaufania, jeden z lepszych sponsorów w tej dziedzinie. 

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

I na c**j się podlizujesz szlaufie?  xD  xD

Topic, polecam osoba godna zaufania, jeden z lepszych sponsorów w tej dziedzinie. 

Na uj mi podlizywanie się dziecinko ? Ty chyba nie wiesz co piszesz. J3bij barana o ścianę może się ogarniesz. Pchełko pieprzona. Taki ps. Jak nie wiesz co to Szlauf to nie pisz ;) bo widać nie masz za grosz pojęcia o tym co napisałeś. Sam dupę liżesz każdemu za rangę, pewnie obciągasz równo nawet za vip-ka .. A co do Szlauf jestem o wiele starsza od Ciebie brzdącu. 

Każdy zna Hoola i raczej ma prawo go polecić godnie a tak jak taka kur.wa jak Ty co sam właśnie go polecił tak jak byś się podlizywał ;) 

@Topic, jeszcze raz polecam. Masz zamiar zrobić Nexusa po raz drugi?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ziomek sporo czasu w tym siedzi, zna się napewno na tym co robi. Mimo tego że było kilka nie zbyt udanych projektów które sponsorwał to EG trzyma sie kupe czasu i ma dobre serwery ( Invoria etc ) Polecam ;)

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

nie znam go za bardzo ale na serwerach które sponsoruje fajnie sie gra więc można wywnioskować że jest supi sponsorem

Opublikowano

Wymagam:

Powiesz mi jakie masz wymagania co do oryginalności projektu? - w jakim procencie ma się różnić od innych serwerów (mam na myśli jak bardzo ma być innowacyjny/inny)

Oryginalny nie znaczy koniecznie że ma być inny, ma być po prostu to Twój projekt, gdzie np. chcesz złoty miecz to robisz złoty miecz, a nie szukasz na MPC z nadzieją "a może ktoś wrzucił".

Tu bardziej chodzi o Twoje podejście, nie o to co posiadasz bo za zapewnienie posiadania odpowiedzialny jest akurat sam sponsor. Przynajmniej ja to to tak rozumiem :P

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Wymagam:

Oryginalny nie znaczy koniecznie że ma być inny, ma być po prostu to Twój projekt, gdzie np. chcesz złoty miecz to robisz złoty miecz, a nie szukasz na MPC z nadzieją "a może ktoś wrzucił".

Tu bardziej chodzi o Twoje podejście, nie o to co posiadasz bo za zapewnienie posiadania odpowiedzialny jest akurat sam sponsor. Przynajmniej ja to to tak rozumiem :P

Rozumiem twoją wypowiedź, jednak że mi bardziej chodzi o stopień unikalności, bo jaki sens miałoby wzięcie projektu serwera, który niczym się nie wyróżnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...