Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy hosting do serwera cs:go

Mikaas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko i na temat. Prosiłbym o Waszą opinię odnośnie hostingów dla serwerów cs:go. Jest tego multum, w google nic ciekawego nie znalazłem, jedynie opinie na stronach oferujących hosting, a wiadomo, że te opinie nie muszą być wiarygodne. Z góry mówię, że nie stawiam na niską ceną, ale na jakość. Dodam, że pukawka średnia mnie interesuję, ale jeśli ktoś przekona mnie dobrymi argumentami to może zmienię zdanie :)

graphic.png

Opublikowano

Wiem, że napisałeś, że pukawka średnio Cie interesuje ale to właśnie ich Ci polecę, może zmienisz zdanie. Solidna serwerownia z bardzo długim stażem, ich serwery stoją bardzo stabilnie a w razie problemów ich sztab jest zawsze chętny do pomocy. Bardzo miła ekipa, sami sponsorują mi serwery na moją ligę amatorską i raczej nie ma z tym żadnych problemów, łatwa obsługa, szybka pomoc i bardzo naprawdę bardzo rzadkie problemy techniczne z ich strony. Polecam z całego serduszka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...