Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Konta Sbot

Frozen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedam konto sbot, old consument, zasilane było wczesniej wiele razy, cena jaka mnie interesuje to 50-60zł kontakt GG: 12708642

pozdraiwam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

UWAGA SCAMER !!!!!!!! 12708642 - gg imię - Jarek ( nr konta i nazwiska nie pamiętam) Przelałem mu kasę 2 tyg temu i koleś zniknął :/

Opublikowano

UWAGA SCAMER !!!!!!!! 12708642 - gg imię - Jarek ( nr konta i nazwiska nie pamiętam) Przelałem mu kasę 2 tyg temu i koleś zniknął :/

Zawsze proście o wystawienie aukcji na Allegro, wówczas będziecie mieć bezpieczeństwo transakcji. Osoba, która tłumaczy się, że nie ma konta powinna być od razu przez was dyskwalifikowana...

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Witam posiadam na sprzedaż konto sbot old customers konto aktywne do 31.0710r. cena jaka mnie interesuje to 100 silkow E-Pin. .Wiejec informacji udzielę pod nr gg 21841533 pisac nawet jak nie dostepny

niestety ten użytkownik to zwykły złodziej !

Przelałem mu 10$ na jego konto paypal (jest to cena 100silków epin).

Potwierdził, że ma pieniądze, podał mi passy, które nie działają, a on się upiera , że u niego chodzą!

Spytałem o botusername i login do stronki z sbota, podał ten sam nick (a nie da rady mieć taki sam login jak i botusername), do tego zaczął kręcić, że musi się wylogować ze strony a to trwa 3h ooO ?

Wieczorem miał być i mi niby pomóc się zalogować na tych jego passach, odpowiedzi nie otrzymałem. Proszę o perm bana na ip i konto dla niego i odradzam z nim jakichkolwiek transakcji!

Opublikowano

Sprzedam Lub wypozycze Konto SBOTA (1 lub 2 sloty), Wszystko zalatwiamy przez Serwis Allegro. Moje GG:9416982

• Dodaj nową pozycję...