Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki fps na niektórych serwerach.

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Mam 2 pytania, jedno jest następujące, grając w różne minigry, moje fpsy spadały nawet do 20 nie wiem czemu, sprzęt mam dobry I5, GTX 950, 8gb ram, WIN 10, tylko właśnie na tych minigierkach, na innych fpsy są normalne czyli 100 (tyle ustawiłem max). Drugie pytanie, szukam serwer survival, fajnie jakby grało na nim około 50 osób lub więcej, nie był za łatwy, (na początku dostajesz itemy) Ale jakby posiadał sethome. Po kilku latach, chciałem spróbować gry jak dawniej.

Opublikowano

1. Czasem te minigry same z siebie wywołują takie spadki fpsów, jak wiadomo minecraft jako że jest w javie sobie z tym średnio radzi.

2. W tym dziale nie szukamy serwerów

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

Są w obecnym minecraft'cie serwery tak napchane pluginami, że każdy komputer ma spadki fps. Wina administracji za przeciążenie serwerów czy nawet okolic respa. Masz dział publikacje serwerów. Poszukaj sobie serwera.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jak jest zbyt nasyfione na serwerze tzn. Budowla w której użyte są wszystkie bloki z MC 

lub Pluginy które tylko psują stabilność rozgrywki

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...