Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z League of Legends

KochanyHubercik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! :) Mam problem z lolem .
Włączam Lola i wyskakuje napis League of Legends , później sie ten napis wyłącza i nic się nie dzieje. Tak czekałem ok 1-2 h i nic . Zmieniłem region wtedy się włącza lol ustawiam normalny region ale musi być język angielski. A ja nie chce angielskiego a jak ustawie na jeżyk polski i później wyłącze lola. To się znów nie włacza. Help :P"
Thx z góry :D 

Opublikowano

to włącz tak żeby przestawić na polski i wybierz opcję repair(naprawa) w kliencie

Nie lękaj się jeśli coś się zatrzyma :D bo skanuje wszystkie pliki dopóki nie znajdzie błędu tak więc trochę to potrwa(dużo trochę)

Opublikowano

No tak. Tylko że mi się włacza to stare menu tam jak mi się wszystko pobiera i jest przycisk Play bo nie moge zmienić na polski i daje to i pokazuje się żeby zalogować loguje później wyłączam żeby zmienić na polski i już się nie włącza lol :P 

Opublikowano

No tak . Tylko że ja żeby  LOL mi się włączył to wchodze w ustawienia tam w folderze RADS , System zmieniam na EU a później w grze na EUNE i wszystko mi sie od nowa pobiera i jak gram na angielskim tak. Ale nawet jak wychodze z gry to już nie moge wejść dopiero muszę znowu wejść zmienić na EU i czekać znów 1-2 H :P

Opublikowano

Wydaje mi się, że masz jakieś gówno na pc, przeskanuj dobrze pc. 

Jest taki robak, który usuwa/ nie pokazuje plików, które pobierałeś i trzeba to robić na nowo cały czas.

Ew. pobierz całego lola od nowa

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sorry że tak długo nie pisałem ;) No nadal LOL nie działa odinstalowałem i zainstalowałem od nowa i nic pojawia sie logo League of legends  ładuje się pod koniec wyłacza się czekam 10 min i nadal nic? moge coś jeszcze zrobić czy po prostu czekać z 2-3 h xD

Opublikowano

Już. Komputer potem dysk, na którym masz Lola > lol.launcher.admin uruchom ale wcześniej z menedżera zadań usuń procesy związane z lolem (LoL Launcher/Patcher itp.) wtedy to włącz. Lub uruchom lola jako admin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...