Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EUW <-- Kilka pytań

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktoś gra na Weście to proszę o odpowiedzenie na kilka pytań:

1) Dużo polaczków tam widujecie na rankedach? Czy jednak na EUNE jest ich więcej?

2) Jak z pingiem jeżeli chodzi o ten od dostawcy z orange (dawnego TPSA). Jakaś różnica pomiędzy EUNE a WEST jest , jeżeli chodzi o ping?

3) Jest sens tworzyć od nowa konto , kompletować bohaterów , runy , by pograć sobie bez polaczków , oraz bez "LAGÓF"? Już bez narzekanie na społeczeństwo Polskie w lolu.

Opublikowano

1) Ja widuje bardzo mało polaków, naprawdę bardzo bardzo mało w porównaniu do EUNE.

2) Rożnica w pingu mała, ale jak masz Orange to nigdy nie wiadomo, ja kiedyś ten szajs miałem, to na jednym i na drugim lagowało.

3) Mi by się nie chciało, zależy od twych chęci, ja jednak bym zmienił serwer na koncie zamiast od nowa. 

Opublikowano

3) Wiele osób, z resztą na niskim poziomie, właśnie myślało tak, jak Ty - przeniosę się na westa, to tam nie będę grał z "polaczkami", tylko z ogarniętymi ludźmi, więc z pewnością za 3 dni będę 3 ligi wyżej. Tyle tylko, że to tak nie działa - toksyczni ludzie są na każdym poziomie, niezależnie od nacji. Na weście również możesz spotkać dużo polaków, chociaż z pewnością mniej niż na serwerze wschodnim. Jeżeli sprawa dotyczy tylko lagów, to warto się przenieść, bo wtedy z pewnością z gry płynąć będzie większa przyjemność.

Opublikowano

3) Wiele osób, z resztą na niskim poziomie, właśnie myślało tak, jak Ty - przeniosę się na westa, to tam nie będę grał z "polaczkami", tylko z ogarniętymi ludźmi, więc z pewnością za 3 dni będę 3 ligi wyżej. Tyle tylko, że to tak nie działa - toksyczni ludzie są na każdym poziomie, niezależnie od nacji. Na weście również możesz spotkać dużo polaków, chociaż z pewnością mniej niż na serwerze wschodnim. Jeżeli sprawa dotyczy tylko lagów, to warto się przenieść, bo wtedy z pewnością z gry płynąć będzie większa przyjemność.

Może i masz racje. Ile kosztuje przeniesienie konta na EUW ? Kosztuje mnie to jakieś punkty ligowe? Żalić się nie będę tutaj , bo to nie o to chodzi.

@Edit

Dlaczego uważasz, że jestem na niskim poziomie ? Rankedy gram od sezonu 3 z przerwami :)

Opublikowano

Teraz potwierdziłeś opinię kolegi że jesteś :D

Punkty ligowe nie.Kosztuje 2600rp z westa na eune (tyle pamietam) wiec licz na przybliżoną kwotę (tak ten zabieg jest kosztowny)

Opublikowano

Teraz potwierdziłeś opinię kolegi że jesteś :D

Punkty ligowe nie.Kosztuje 2600rp z westa na eune (tyle pamietam) wiec licz na przybliżoną kwotę (tak ten zabieg jest kosztowny)

Lepsze chyba to , niż od nowa tracić czas na rozwój konta... Założyłem ten temat , żeby zadać kilka pytań , a nie rozważać nad tym jak gram.

@do zamknięcia.

Opublikowano

1.Mało polaków

2.Sam mam internet z orange i ping mam po 70 na eune 90-100 na euw bez lagów i freezów

3.Nie nie ma lepiej wywalić te 70zł niż tracić 2 lata na uzupełnienie inwentarza sam wczoraj się przeniosłem:)

Opublikowano

1. Praktycznie żadnych, ewentualnie się nie ujawniają.

2. Ping jest praktycznie niezmienny.

3. Nie ma sensu. Narzekanie na "polaczków" to stereotyp. Z każdej narodowości trafi się słaby gracz, to że w Polsce też występują to nic dziwnego więc jesli chcesz grać na EUW tylko ze względu na polaków to daruj sobie i weź się w garść.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...