Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

H2K bez Firgivena

Tazzik.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym myślicie? Jutro podobno ostatni mecz gra w H2K, bo dostał powołanie do wojska i odchodzi? Jakie jest wasze zdanie? H2K poradzi sobie bez niego, i kto mógłby go zastąpić?

Opublikowano

Chyba ADC który ma najwięcej impactu na grę spośród wszystkich obecnych. Nie zdziwiłbym się gdyby stało się to samo co z SK lecz jak SK nie lubiłem to tutaj trzymam kciuki żeby dalej byli topowym zespołem (y). 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Czemu szkoda? Przynajmniej będzie miał gdzie wyładować swój rage XDD. Ja się cieszę bo nie lubię tego flamera z Grecji, a taka służba to w Polsce wkrótce pewnie wróci jako obowiązkowa (jak się ukończyło naukę).

Opublikowano

Nie stanie to co z SK ponieważ h2k jest lepiej zorganizowane i nie oszukujmy się ma lepszych poszczególnych graczy niż miało sk.

Opublikowano

Serio tego sie nie da jakos obejsc?

A co do przyszlosci h2k bez forgivena

Aktualnie zaczely sie lcsy, raczej wszyscy topowi gracze znalezli jakies teamy wiec raczej ciezko bedzie znalezc kogos dobrego.

Opublikowano

Ogromna strata dla H2K, Forgiven nie raz carrował większość meczy tym, że jest wyfarmiony i jednym z najlepszych mechanicznie adc w europie. Aż mi się smutno zrobiło, jak wypowiedział się na temat swojego odejścia.
BTW - Nie, Forgiven nie jest słabszy od Rekklesa czy Nielsa, oni nawet nie dorastają mu mechanicznie czy w farmieniu do pięt.

Specjalista
Opublikowano

Ta dzieciarnia mnie śmieszy, co ma z tego beke, jak za kilka lat dostaną "zaproszenia" na badanie, to pewnie będą srać w majty :) Szkoda, 9 miesięcy to kawał czasu, a czy sobie poradzą? Raczej muszą, nie mają innego wyjścia.

Opublikowano

Jak pójdzie na tą służbę to koniec kariery dla tego zawodnika :) Niestety ale taki czas przerwy robi swoje.

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Firgiven? Kappa

Wczoraj na streamku Jankos mówił, że będą próbowali odwołać sie od tego. Już raz forgiven sie odwołał więc może teraz tez da rade. Zobaczymy.

Szkoda, bo nie ma żadnego wolnego adc na jego poziomie albo chociaz podobnym.

Opublikowano

Teraz będzie strzelał na żywo Kappa

Szkoda jeden z lepszych adc w europie, mam nadzieję że h2k weźmie kogoś dobrego na jego miejsce 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Mam nadzieję,że uda się go jakoś zatrzymać bo szkoda by gościa było po za tym duże osłabienie dla H2k,któremu kibicuję :>.Ciekawe kogo za niego by wzięli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...