Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

karta kredytowa/debetowa wot RU

WOT00000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w Rosji pojawi sie lub juz jest katra platnicza WG WoT za placenie ta karta gracze dostana konta premium i zloto  czy ktos wie czy cos takiego bedzie w polsce ?

tlumazenie strony

Mogę zdobyć złoto grę za darmo? Nie zwalniając jego zakupu grosza z budżetu? Tak, cysterna! Teraz można zwiększyć "rezerwy złota" w grze bez większego wysiłku i dodatkowych kosztów z kartą World of Tanks z "Alfa-Bank".

Wystarczy zrobić codzienne zakupy i otrzymują miesięczny część pieniędzy wydanych w postaci złota na koncie gry!

Jak to działa
  1. Mapa Zamówienie czołgów świata (tylko dla obywateli Federacji Rosyjskiej).
  2. Aby zapłacić za ich zwykłymi wydatkami kartka: zakupów w sklepach, mediów, telefonii komórkowej, itp ...
  3. Na początku każdego miesiąca, darmową złoto za część pieniędzy wydanych w poprzednim miesiącu, jak również inne bonusy.
Co mogę dostać premię? 1. Uruchom Bonus

fb 30 dni Premium Account otrzymasz prezent w zamian, wraz z pierwszym złotem.

2. Premia miesięczna

6 powróci do swojego konta gry dla każdego spędził 100 rubli * * (z miesięcznych obrotów na mapie do 20 000 rubli) .8.5 zostaną zwrócone na konta gry dla każdego wypalonego

100 $ * * ( z miesięcznym nakładzie 20 000 rubli ) .

3. Bonus Sklep Premium

Jeśli płacisz w sklepie premii za pomocą metody "Map World of Tanks» wrócisz w postaci złota 5% kosztów każdego zakupionego przedmiotu. Jest to dodatek do miesięcznego zwrotu złota, który rozprzestrzenia się w tym zakupy w sklepie

Opublikowano

Według mnie serwer EU zostanie olany (ponownie). Wszystko co najlepsze to na serwerach rosyjskich tzn. misje,eventy,wydarzenia

signature.png

Opublikowano

Według mnie serwer EU zostanie olany (ponownie). Wszystko co najlepsze to na serwerach rosyjskich tzn. misje,eventy,wydarzenia

Misje i eventy mamy podobne. Promocje tego typu są łatwiejsze do zorganizowania w Rosji niż po trochu w każdym kraju EU. 

Top: Błagam, co to ma być... Translator tak mocno... Jakby nie info na dom1nie nie wiedziałbym o co chodzi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Misje i eventy mamy podobne. Promocje tego typu są łatwiejsze do zorganizowania w Rosji niż po trochu w każdym kraju EU. 

Top: Błagam, co to ma być... Translator tak mocno... Jakby nie info na dom1nie nie wiedziałbym o co chodzi.

hahah i to tłumaczenie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...