Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rang vs Zwiad

Hi I'm Sky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Jak obecnie spisują się rang i zwiad (PvE, PvP, Glaca)? Mam dylemat, w którego zainwestować, a obu według mnie nie ma sensu. Myślałem też nad sp8, ale na nim się kompletnie nie znam :/. Jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Opublikowano

Pod PvE lepiej sprawdzi się rang - sporo obszarówek, zwiad ma ich bardzo mało.

Pod PvP trudno określić, zwiad ma większy zasięg i szansy na crita, aczkolwiek rang ma sporo stunów.

Pod Glacę definitywnie zwiad - zanim dobiegniesz do niego rangiem, padniesz od ogromnego zasięgu :P

Podsumowując, pod pvp/glacę poleciłbym Ci raczej zwiada, zaś pod PvE powinien ci starczyć uniwersalny WK.

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej.SP 1-4 na glacy zostały wyparte przez sp 5-6 . Większy zasięg etc. Także jak najbardziej zwiad spisze się lepiej. Jeżeli chodzi o PvE to WK

Opublikowano

Zwiad na glace/arenki a do pve oczywiście wk.Rang obecnie bardziej do zabawy bo zwiad wypada lepiej.Sp8 jest całkiem dobra do pvp i bardzo dobra na lod szczególnie jak się robi górę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...