Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualBox - Wgranie windows.

Rs50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Od kad mam nowego laptopa mam pewien problem, starsze gry (chodzi teraz o Metin2) nie moge po prostu za nic odpalic.

Sciagnalem VirtualBox, liczylem na cud ze odpale ten win7 bez windowsa na plycie (Ze w VB bedzie jakis download mozna zrobic ch wie)

Sciagam teraz spiracony z piratebay ale czuje ze nie bedzie to takie proste.

Postanowilem spytac o rade - czy da sie spiracony windows odpalic w VB? Czy plik z piratebaya bedzie odpowiedni?

Kolejna rzecz widzialem kilka video na yt gdzie ktos wybiera sciezke do pliku windowsa ktory ma zostac uzyty na virtualnej maszynie niestety ja nie moge nacisnac aby wybrac sciezke, wchodze w settings > Storage a tam wszystko po prawej jest nie do klikniecia?

Jakies rady? 

z gory dzieki.

Opublikowano

Dodaj kotroler ide czy sata , plusa widać wyraźnie 650x540ximage151.png.pagespeed.gp+jp+jw+

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

OKEJ! Chyba dalem rade naprawic. (Moj glupi blad, system byl chyba wlaczony dlatego nie moglem edytowac) wlasnie bede probowal wgrac pirata, zobaczym co sie da zrobic.

O dziwo wszystko dziala.

Dzieki i narazie.

temat rozwiazany :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...