Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za SweetFX jest VAC?

Gość trojan0z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytałem na reddit'cie artykuł który był napisany +/- rok temu wszystko było ok VACa nie mogło się dostać ale pytam się jak to jest na chwile obecną jak wykrywalność SweetFX?

Opublikowano

@TenStylowy oni nie uzywaja sweetfx tylko digital vibrance w karcie/monitorze. Jedynie friberg wiem ze gral na jakims tam programie do kolorow ale nie pamietam nazwy. Nie ma vaca bo uzywam teraz. Nie ma tez vaca za textmoda czcionke itd

Opublikowano

@TenStylowy oni nie uzywaja sweetfx tylko digital vibrance w karcie/monitorze. Jedynie friberg wiem ze gral na jakims tam programie do kolorow ale nie pamietam nazwy. Nie ma vaca bo uzywam teraz. Nie ma tez vaca za textmoda czcionke itd

Rozumiem o co Ci chodzi, więc chyba jest wszystko wyjaśnione :v

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Nadal używasz?

Tak

@"TenStylowy" oni nie uzywaja sweetfx tylko digital vibrance w karcie/monitorze. Jedynie friberg wiem ze gral na jakims tam programie do kolorow ale nie pamietam nazwy. Nie ma vaca bo uzywam teraz. Nie ma tez vaca za textmoda czcionke itd

Też planuje zmienić czcionkę . czyli też jest w 100 % bezpieczne ?
Opublikowano

Nadal używasz?

Tak

Też planuje zmienić czcionkę . czyli też jest w 100 % bezpieczne ?

Nie, za to nie ma VAC'a jakbyś szukał poradnika to masz tutaj : 

http://www.mpcforum.pl/topic/1389130-zmiana-czcionki-w-csgo/
i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Bo teraz używam VibranceGUI ale słyszałem że SweetFX ma jakieś fajne shadery i właśnie tak myślałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...