Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczęły się lagi na wescie?

Arbich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, czy ktoś odczuł od paru dni lekkie lagi, ale na weście? Oczywiście mam internet z Orange, na east nawet się nie loguje, bo tam gra nie ma sensu przez freezy. Dotychczas na wescie działało elegancko, a jakoś od 2 dni mam nieprzyjemne lagi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z Orange zawsze będziesz miał lagi, na jakimkolwiek serwerze.

Głupoty gadasz..

Na euw nie mam żadnych lagów.Polecam ten poradnik http://www.mpcforum.pl/topic/1500863-pingob%C3%B3jstwo-czyli-jak-pozby%C4%87-si%C4%99-lag%C3%B3w/

Jak gadam to wiem co gadam, bo sam miałem internet z Orange i dniami miałem takie lagi że nie dawało się grać. Odkąd zmieniłem internet jakoś dziwnym trafem zniknęły. I tu nie chodzi o EUW, który sam czasami chodzi jakby nie mógł, tu chodzi o Orange. Sam Riot wypowiedział się o tym na forum League kiedy były temat waves o lagach mówiąc że mają problemy z niektórymi dostawcami internetu (i zgadnij jakiego większość z tych ludzi miało) i nic z tym nie mogą zrobić. Także mi nie musisz mówić że głupoty gadam i wciskać mi jakieś poradniki.  

Opublikowano

Poradnik podałem autorowi tematu bo są tam opisane fajne sposoby, które mogą pomóc.Riot wypowiadał się głównie do graczy nordica bo tam ludzie mają/mieli największe z tym problemy a na euw rzadko to się zdarza i przypominam Ci,że temat tyczy się westa nie nordica.

Opublikowano

Poradnik podałem autorowi tematu bo są tam opisane fajne sposoby, które mogą pomóc.Riot wypowiadał się głównie do graczy nordica bo tam ludzie mają/mieli największe z tym problemy a na euw rzadko to się zdarza i przypominam Ci,że temat tyczy się westa nie nordica.

Ja w każdym momencie mówie o wescie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...