Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Varus czy Viktor

Dada117

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja będę za viktorem bardzo lubię tego champa, po 9 poziomie falę creepów ściągasz na "e", robi naprawdę dobre obrażenia. Myślę że varus aktualnie nie jest w mecie,jego jedyną ucieczką jest flash. Ale jeśli lubisz obijać przeciwników z dystansu to jak najbardziej. Nie zdecyduję za Ciebie, bo decyzję musisz podjąc sam.

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Ja będę za viktorem bardzo lubię tego champa, po 9 poziomie falę creepów ściągasz na "e", robi naprawdę dobre obrażenia. Myślę że varus aktualnie nie jest w mecie,jego jedyną ucieczką jest flash. Ale jeśli lubisz obijać przeciwników z dystansu to jak najbardziej. Nie zdecyduję za Ciebie, bo decyzję musisz podjąc sam.

Czy po nerfie nadal ściąga fale na 1 E?

Opublikowano

Rozumiem, że na mida bo nie ma sensu porównywać championów z dwóch linii. Varus jest dobry tylko do poke comp'ów. Ogólnie to dosyć slaby champion, użyteczny tylko do gier teamowych, żałosny na soloq. 

W takim razie polecam Viktora, nadal topowy pick niszczący większość championów na jego linii. Co prawda jest trudny lecz opłaca się nauczyć nim grać

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Varus obecnie bardzo słaby zarówno na midzie jak i adc

Viktor chociaż nerfa i tak jest mocny choć na dzień dzisiejszy napewno mamy lepsze picki ale z tych dwóch polecam viktora

Plusy:

- spory zasięg lasera

- dobre CC (spowolnienie + warunkowe ogłuszenie)

- możliwość ulepszenia jednej z trzech umiejętności (co doda jej nowe właściwości) poprzez wykupienie odpowiedniego przedmiotu w sklepie

- potrafi zakładać na siebie tarczę ochronną absorbująca obrażenia

Minusy:

- wymaga sporych umiejętności w opanowaniu uzywania lasera

- bardzo "manożerny"

- mały zasięg pozostałych umiejętności (poza laserem)

- przeciętne ulti (obrażenia typu DoT wymagają czasu, można od niego uciec)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...