Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Enderchestem oraz BugeeCord - zbyt drogo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, na enderchescie jest tak że jak kupisz 2 serwery które kupiłem i chcesz zrobić lobby to trzeba jeszcze dokupić bungee corda który kosztuje na miesiąc 30 zł a już i tak mam duże wydatki z serwerów...
Transporter nie jest updejtowany i nie działa... bo wyskakuje an internal error occurred while attempting to perform this command :( czy jest jakiś inny sposób na połączenie 2 serwerów ? chociaż komendą np /serwer hc

Początkujący Programista // C# // JavaScript //

Twórca Gier // Android // PC - // unity

Aktualne Projekty:

DarkVision - Horror / hybryda 

Opublikowano

Cofam to o hostingu : już działa

A co do tego co piszesz to sprawdz czy wersje sie zgadzaja bo to mi wyskakiwało jak plugin nie działał bo inna wersja albo coś do tego potrzebujesz jakiegoś drugiego pluginu

Opublikowano

Ja to wgl nie polecam tego hostingu co prawda mam tam serwer ale... ale: 

- już 1 serwer wymieniałem po aktualizacji javy do wyrzucenia BOK niby odpisał że poinformował admina pisało Cannot exec 'java': No such file or directory (sory za to białe nwm jak to wyłączyć) i nawet sie właczyc nie chciał wgl nie aragował

- a teraz mam drugi serwer i nie działa WebFtp ani normalne Ftp Pisałem że coś sie popsóło to 'Problem z maszyną gs10 został zgłoszony administratorowi i wkrótce powinien zostać naprawiony' i do teraz nie działa

A co do tego co piszesz to sprawdz czy wersje sie zgadzaja bo to mi wyskakiwało jak plugin nie działał bo inna wersja albo coś do tego potrzebujesz jakiegoś drugigo pluginu 

wlasnie innego pluginu szukam bo transporter jest na 1.4.7 coś takiego... :((

Aktualne Projekty:

Opublikowano

Możesz też prowizorycznie połaczyć te serwery za pomocą komendy że np /serwer hc (plugin MyCommand) będzie wykonywała komende /warp hc i to tepnie na inną mape o innych ustawieniach i do tego WorldChat(chyba tak-oddzielne chaty) i np. MultiverseInventories żeby  na mapach były inne rzeczy. Ale wtedy wiesz: dużo pluginów na jednym serwie... Innej opcji nie znam :C

Opublikowano

Możesz też prowizorycznie połaczyć te serwery za pomocą komendy że np /serwer hc (plugin MyCommand) będzie wykonywała komende /warp hc i to tepnie na inną mape o innych ustawieniach i do tego WorldChat(chyba tak-oddzielne chaty) i np. MultiverseInventories żeby  na mapach były inne rzeczy. Ale wtedy wiesz: dużo pluginów na jednym serwie... Innej opcji nie znam :C

takiego czegos niechce...

Aktualne Projekty:

Opublikowano

Nie rozumiem , co oczekujesz od hostingu .. oni chca tylko zarobic, zamiast kupic sobie dedyka to chodzicie po tych beznadziejnych serverach a co do polaczenia 2uch serverow to sproboj skryptem lub pluginem , w sumie gdzies plugin jest na to ale wiecej informacji niestety nie posiadam

Opublikowano

Nie rozumiem , co oczekujesz od hostingu .. oni chca tylko zarobic, zamiast kupic sobie dedyka to chodzicie po tych beznadziejnych serverach a co do polaczenia 2uch serverow to sproboj skryptem lub pluginem , w sumie gdzies plugin jest na to ale wiecej informacji niestety nie posiadam

kurde :/ czyli kupie tego bungee corda na ec za 30 zł.. na 35 dni pech

Aktualne Projekty:

Opublikowano

Jak chcesz mieć serwery na ENCHu to je miej. Dokup sobie VPS'a za kilka zł na lvlup.pro i postaw na nim Bungee i sam serwer lobby :)

Najbardziej opłacalną opcją jest mieć jakiś dobry VPS KVM/dedyka a nie po tych oszukanych hostingach które patrzą tylko kasę wyciągnąć.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Jak chcesz mieć serwery na ENCHu to je miej. Dokup sobie VPS'a za kilka zł na lvlup.pro i postaw na nim Bungee i sam serwer lobby :)

Najbardziej opłacalną opcją jest mieć jakiś dobry VPS KVM/dedyka a nie po tych oszukanych hostingach które patrzą tylko kasę wyciągnąć.

Dobra, ja robię tak - Kupiłem 2 serwery 

- Lobby

- MediumHC

( W planach mamy 3 serwer )

Kupujemy dziś lub w poniedziałek bungee corda na enderze. 

I łączymy oby dwa serwery bungee cordem :/ 

Czyli niech będzie grube sz**ty z endera, zarobią sobie więcej <3

Pozdrawiam Grube Sz**ty z enderchesta :)

Ps: dałem te gwiazdeczki po to, bo nie wiem czy mpcforum mi nie doda kilka punkcików xD

Aktualne Projekty:

Opublikowano

Kup sb lepiej tego vps na lvl bo tam wiecej zrobisz.. bg i serwery

za późno xD 

Aktualne Projekty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...