Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Konta Sbot

QlimaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety ten użytkownik to zwykły złodziej !Przelałem mu 10$ na jego konto paypal (jest to cena 100silków epin).Potwierdził, że ma pieniądze, podał mi passy, które nie działają, a on się upiera , że u niego chodzą!Spytałem o botusername i login do stronki z sbota, podał ten sam nick (a nie da rady mieć taki sam login jak i botusername), do tego zaczął kręcić, że musi się wylogować ze strony a to trwa 3h ooO ?Wieczorem miał być i mi niby pomóc się zalogować na tych jego passach, odpowiedzi nie otrzymałem. Proszę o perm bana na ip i konto dla niego i odradzam z nim jakichkolwiek transakcji!

Już to mówiłem, ale powtórzę się jeszcze raz. Takie tranzakcie każdy inteligentny człowiek robi via Allegro.

A jeśli chodzi o bana dla tego typa to zamieść jakieś dowody rozmowy, aby Moderatorzy mieli podstawy do takich działań. Ja osobiście nie mam uprawnień do takich rzeczy (mam nadzięję, że już niedługo będę miał^^), ale inni Moderatorzy działu chętnie Ci pomogą w zwalczeniu rzekomego oszusta...

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Witam temu użytkownikowi podałem dobre pass pieniądze na moim koncie PayPal były nie cale 10 min po czym zostały cofnięte przez tego użytkownika.I Niestety Straciłem konto bo się okazało ze e mail i wszystko zostało zmienione.Wiec nie wiem kto tu jest oszustem.

Ty skur*****!! Nie mogę cofnąć pieniędzy gdyż dopiero wytoczyłem przeciw Tobie proces (być może je odzyskam).

Podałeś złe passy, miałeś być o 22, nie było Cię , na gg nie odpisujesz, passy podałeś złe, kręciłeś, pie***** złodziej!! NIE UFAJCIE MU!

• Dodaj nową pozycję...