Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam skryptu lub pluginu na wiadomość wyświetlającą się po wejściu na serwer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema robie siec serwerów mam kupiony serwer gdzie jest hardcore i ma ip ihard.ench.pl i kupiłem 2 serwer który bedzie służył jako lobby i jest pod adresem ifun.ench.pl i chce je połączyć bungee cordem... teraz pytanie jak zrobić że jak wbijasz pod ihard.ench.pl to wywala cie i wysyła wiadomość nowe ip : ifun.ench.pl, ale żeby jak ktoś wbije na serwer ifun.ench.pl i się tepnie portalem na serwer ihard.ench.pl to go nie wywalało z tą wiadomością że nowe ip...

Początkujący Programista // C# // JavaScript //

Twórca Gier // Android // PC - // unity

Aktualne Projekty:

DarkVision - Horror / hybryda 

Opublikowano

W spigot.yml na hardzie ustaw bungeecord na true, w configu bungeecorda ustaw ip-forwarding na true.

I to tyle

Veni, vidi, vici

I came, I saw, I conqered

Opublikowano

W spigot.yml na hardzie ustaw bungeecord na true, w configu bungeecorda ustaw ip-forwarding na true.

I to tyle

a mam pytanie da się serwery jakoś inaczej połączyć niż bungee cord... ?  albo czy da się zrobić bungee corda na enderchescie bez kupowania oddzielnej opcji bungee corda?

Początkujący Programista // C# // JavaScript //

Twórca Gier // Android // PC - // unity

Aktualne Projekty:

DarkVision - Horror / hybryda 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...