Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zablokować listę graczy przy pingu na liście serwerów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak zablokować listę graczy na serwerze ( w liście dodanych serwerów po wejściu w tryb multiplayer ) najeżdżając na liczbę graczy na serwerze?  Chcę aby tego w ogóle nie pokazywało

Opublikowano

Witam, wgraj plugin FakeSlots :D Polecam.

Jak nie pomogło to napisz pomogę Ci.

Pozdrawiam Daniel P.

post-1476016-0-89420900-1457547098.png

Opublikowano

@gadiian123 nie,  chodzi o to że jak się najedzie na liczbę graczy w liście serwerów ( np.  40/100 ) to ci się wyświetla jacy są gracze na serwerze. A ja chcę to usunąć lub podmienić na jakiś inny tekst .  I odrazu mówię że plugin playercount message mi nie działa ;/

Opublikowano

@gadiian123 nie,  chodzi o to że jak się najedzie na liczbę graczy w liście serwerów ( np.  40/100 ) to ci się wyświetla jacy są gracze na serwerze. A ja chcę to usunąć lub podmienić na jakiś inny tekst .  I odrazu mówię że plugin playercount message mi nie działa ;/

przeciez po wgraniu byle jakiego bukkita to znika , ja tak mam nie wiem jak reszta. w sumie sproboj z animatemotd

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...