Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kickback - skiny za granie 1 vs 1!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Kickback jest to strona taka jak wombo.gg czyli skiny za granie 1 vs 1. Możemy tam również grać o prawdziwe pieniądze,które później możemy wypłacić na paypala.

Wchodzimy na strone,tworzymy konto(najlepiej z refflinka ponieważ ten kto się zarejestrował i ten ,który wysłał reflinka dostają po 50 rubinów na start ,a za to można już zagrać. Mój refflink na dole  :) Warunek jet taki ,że osoba musi połączyć konto steam,,ale i tak trzeba to zrobić ,żeby zagrać wiec to nie problem) łączymy je z kontem steam(lewy dolny róg będzie w zadaniach add your steam account),wybieramy stawke za ile chcemy zagrać i gramy.

Dostępne stawki na chwilę obecną to : 40 100 200 400 800 1000 2000 4000 rubinów czyli waluty na tej stronie. 1000 rubinów= ok. 1 euro.

Do wyboru mamy różne regiony,domyślnie ustawiony jest US West z tego co pamiętam wiec zmieniamy na Europe i gramy ;)

Na początek mamy różne zadania ,za które możemy dostać rubiny np. potwierdzenie maila  więc warto coś takiego zrobić.

Link z moim refflinkiem jeżeli ktoś chce dostać rubiny na start: 

nienie

Czysty link:

kickback.com

To chyba na tyle,powodzenia na arenach :D

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Nie ma szans,stronka już dlugo stoi to po 1 a po 2 nie ma jak,sami musielibysmy potwierdzic wymiane.Logujac sie na stronie albo laczac konto juz nie pamietam przekierowuje nas na strone volvo i tam podajemy passy.Logujac sie generujemy specjalny token jezeli mozna to tak nazwac i przez niego potwierdzamy ,że to nasze konto ale dane zostaja na stronce zaufanej volvo,jedynie token wysylamy dla innych stron :) Tak jest na prawie każdej albo nawet nie prawie stronie tego typu :P 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zagrać za 30%? Hmm ok tylko jest jeden problem. U mnie wyszukiwanie meczu trwa godzinam, po czym nic się nie dzieje. Mam jakieś marne rubiny a jak chce wypłacić skina to wyskakuje błąd. Nie polecam stronki

Opublikowano

Zagrać za 30%? Hmm ok tylko jest jeden problem. U mnie wyszukiwanie meczu trwa godzinam, po czym nic się nie dzieje. Mam jakieś marne rubiny a jak chce wypłacić skina to wyskakuje błąd. Nie polecam stronki

Tak . nie da się wypłacić wszystkich skinów bo ich już nie ma tylko oni ich nie usuwają
Opublikowano

Mi się udało wypłacić jakiś marny skin za 800 rubli, a teraz mam bug od 6h pokazuje mi że mam match z jakimś gościem ale nie da się wejść xD

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Proszę o ocenę i kontakt jeśli ktoś wypłacił i ma potwierdzenie, że działa. Chętnie pogram :)

Opublikowano

Ja jak wypłacałem to dałem chyba 860 rubli za bizona ft strefa eufotyczna o wartości 15centów   :p Ogólnie stronka wypłacalna lecz mają trochę zlagowane serwery

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Wyplacalem kalacha za 5 euro wiec storna wyplacalna ale poziom jest dosyc wysoki wiec musi leciec ostry tryhard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...