Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sobie poradzic z supportem lola :D ?

skkf1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Greetings Summoner!

In order to proceed with your account recovery request, you will need to log out of your League of Legends account and submit a request with the account recovery forms filled out.

After logging out of your League of Legends account on the Support website, please create a new ticket using a different email without logging into a League account by selecting ""I need help recovering my account"" from https://support.riotgames.com/hc/requests/new

After doing this, please fill out as much of the requested information as possible so we can assist you with this request.

Thank you!

Isellyn
Riot Games Billing and Account Support

dostałem taką wiadomość i nie czaje o co chodzi z tym emailem. Walczę 10 dni o odzyskanie konta jednak debil MAGISTRATE TEMPUS z supportu nie moze stwierdzic mojej tożsamości :D To jest żart, jedyne informacje jakich nie znałem to swoje refundy i pierwsze postacie za określoną kwotę. Potrzebuje pomocy jak to ugrać by mi konto dali bo 14 dni nie gram w lola przez nich :D. A więc co oznacza ten tekst, mam dać zupełnie inny email czy jak ?

Opublikowano

Masz wylogować się z konta z którego piszesz, użyć innego maila i wypełnić formularz ? Tak pozatym jak nie znasz Angielskiego To pisz do nich po Polsku (CZEKASZ W PIZDU) albo skorzystaj z Translatora?

...................\/...................

Opublikowano

Tu nie chodzi o fakt że nie znam angielskiego, nie miałem pewności że email ma być zupełnie inny no bo po co mam go dawać jak ja wciąż mam dostęp do konta tylko jest ono zablokowane, i jedyne czego oczekuje od ich botów to oddanie mi konta, ale poza tym dzięki :)

Opublikowano

Nie ma za co ale masz prosto napisane co zrobić więc wystarczy trzymać się tego schematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...