Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktywny widz

Major727

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Odrazu mowie nie wiedzialem gdzie ten post umiescic]

Pewien Youtuber robi konkurs na aktywnego widza.

Do wygrania jest kosa na 1 miejscu.

I Mam takie pytanie : Czy jak obejrze filmy kilka razy to zwiekszy mi sie aktywnosc? I piszcie tez jak mozna zwiekszyc aktywnosc !!

Opublikowano

Właściciel konta na yt chyba nawet nie widzi kto ile razy jego film obejrzał.

Ale mam pytanie czy jak np obejrze jakis filmik 5x . To czy bede mial wieksza aktywnosc?

Opublikowano

Aktywny widz to nic innego od kiedy subskrybujesz, ile filmów obejrzałeś, ile zalajkowałeś, ile skomentowałeś. 

Co do samego konkursu to trzeba być debilem, by brać udział w takich wygrywankach. 

Opublikowano

Liczą się komentarze, wyświetlenia i oceny filmów. Youtuber może też zobaczyć kiedy i jaki był twój ostatni komentarz i to chyba tyle. Sam byłem dość dużym YouTuberem swego czasu i miałem takie statystyki ;)

rLIi2GI.gif

"Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani"

Opublikowano

Liczą się komentarze, wyświetlenia i oceny filmów. Youtuber może też zobaczyć kiedy i jaki był twój ostatni komentarz i to chyba tyle. Sam byłem dość dużym YouTuberem swego czasu i miałem takie statystyki ;)

W tej bajce były smoki, ale przyleciały zielone ufoludki i już nie jesteś.

@topic

Spamuj komentami w jego filmikach i odpowiadaj na komentarze innych, subskrybuj kanał, lajkuj wszystkie filmy i komentarze pod filmami cebulaka. To spokojnie wystarczy żebyś zwiększył swoje szanse.

Opublikowano

W tej bajce były smoki, ale przyleciały zielone ufoludki i już nie jesteś.

@topic

Spamuj komentami w jego filmikach i odpowiadaj na komentarze innych, subskrybuj kanał, lajkuj wszystkie filmy i komentarze pod filmami cebulaka. To spokojnie wystarczy żebyś zwiększył swoje szanse.

Pytanie czy jest to warte zachodu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...