Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jest problem.
Grałem na poprzedniej edycji, miałem nawet SVIPa (Z którego się cieszyłem 4 dni i nowa edycja...), lecz teraz gdy wchodze na serwer NIC nie mogę robić, nie mam dostępu do żadnej komendy a po prawo w "Ranga" mam puste pole. Może jakiś admin temu zaradzić? Chcę odzyskać SVIP'a za którego zapłaciłem. Nick: Rinkashi

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

Hej, jest problem.

Grałem na poprzedniej edycji, miałem nawet SVIPa (Z którego się cieszyłem 4 dni i nowa edycja...), lecz teraz gdy wchodze na serwer NIC nie mogę robić, nie mam dostępu do żadnej komendy a po prawo w "Ranga" mam puste pole. Może jakiś admin temu zaradzić? Chcę odzyskać SVIP'a za którego zapłaciłem. Nick: Rinkashi

Wszystko zostało już poprawione.

Opublikowano

Zapraszam gorąco i polecam, serwer dobrze przygotowany oraz bardzo ogarnięty dużo ciekawych rzeczy   :)

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

Fajne screeny, chociaż przydałoby się przedstawić je w shaderach, żeby wyglądało bardziej zachęcająco. No i opiszcie szerzej jakie atrakcje mogę sie spodziewac gracze .

images.jpg

Opublikowano

Zapraszamy do Weekendowej Rywalizacji i wspólnej rozgrywki

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...