Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek gry kto kim jak i gdzie :D

DilerAkaNesT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem zagrać w Blade & Soul i nasuwa mi się pytanie.

Nie mam pojęcia którą klasą zagrać.

Najlepiej gra mi się klasami, które: Mają stosunkowo do innych klas dużo zdrowia,potrafi zadać DMG i to paskudnie duże, może być skomplikowana pod względem combo. Grywam zazwyczaj jako samotny wilki więc poszukuję klasy która będzie potrafiła sama wykonać questy jak i dungeony.

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

Destro- mega wytrzymały+duży dmg
Kung fu master- dosyc wytrzymaly+ mega combo ;)
Blade master- nie gralem, ale slyszalem, ze wytrzymaly+ bardzo dobry dmg ;)

Opublikowano

Jak lubisz grać solo, to polecam assassina. Bardzo uniwersalna postać, może zabić solo większość bossów ( o ile nie mają ograniczenia czasowego ), do tego open pvp nie będzie dla ciebie problemem, bo zawsze możesz uciec w stealth.

Opublikowano

Wiadomo że to jest moja opinia ale powiem tak..

Blade Master / assasin / summoner  to według mnie najlepsze klasy w tej grze 

Blade master ma dość spory DPS + dodatkowo sporo skillów blokujących 

Assasin to istny rozpierdalacz nie ma aż tak dużego dpsu (może się mylę ) ale dobry assasin potrafi wykastować całe combo na niewidce nie tracąc przy tym ani jednego punkta hp bardzo dobra klasa do Pvp  , W misjach fabularnych tez latwo bo często jest misja aby gdzieś dojść a mając niewidkę no to easy

Summoner klasa dobra ale tak wkurwiająca że jesli masz szacunek do graczy to nie bierz tej klasy Spory Dmg jakies tam niewidzialnosci ma + KOT 

czyli utrapienie każdego gracza moba W pvp rozwali każdego stunuje kot bije i tankuje slowy itp  w pve to samo kot tankuje cały dmg ty kastujesz aoe i easy

To wedlug mnie są dobre klasy

lecz musisz coś wiedzieć każda klasa jest dobra i ma szansę w PVP I PVE w tej grze liczy się refleks i skill 

Wcale nie jest powiedziane że jeśli jesteś force masterem to już przegrasz każde pvp poducz się a wygrasz z każdym pozdro 

Opublikowano

Zagraj blade dance'rem :D Sam nim gram, na pohybel burakom :v (bez urazy) Gram jakies pare dni, fakt, ze osiagnalem nim 22 lvl, ale ani chyba jednego BD nie spotkalem, co jest dla mnie evenementem.

Nie czaruj.

Opublikowano

Postanowiłem zagrać Summoner :P

Praktycznie koteł robi za mnie całą robotę + dobry DMG ze skilli :D

Dziękuje za pomoc temat do zamknięcia :)

KoSa_eune_92_4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...