Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orcs Must Die 2 nie uruchamia się

Cread

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój kolega ma problem z uruchomieniem Orcs must die 2 , kupił wczoraj tą grę , po instalacji podczas uruchamiania proces pojawia się na 3 sekundy i znika tak jakby tej gry nie włączał ... jak to naprawić ? Próbował reintalla , spójności plików .

specyfikacja kompa : http://scr.hu/3xur/40kbo

karta graficzna nvidia GeForce 220GT

screen procesu gry gdy się kliknie ten proces prawym to nie zanika póki się czegoś nie kliknie : http://scr.hu/3xur/furt6

Limit + 5 za naprawienie problemu

Budowniczy
Opublikowano

Wyczytałem, że na Steamie występuje ten problem z niektórymi kartami graficznymi. Rozwiązanie jest następujące - W "Uruchom" wpisujesz msconfig, potem przechodzisz do zakładki "Rozruch", opcje zaawansowane i należy odznaczyć tam liczbę procesorów. Następnie wyłącz i włącz komputer.

Opublikowano

Wyczytałem, że na Steamie występuje ten problem z niektórymi kartami graficznymi. Rozwiązanie jest następujące - W "Uruchom" wpisujesz msconfig, potem przechodzisz do zakładki "Rozruch", opcje zaawansowane i należy odznaczyć tam liczbę procesorów. Następnie wyłącz i włącz komputer.

Tej opcji nie należy ruszać, jak już to więcej zepsuje niż naprawi.

Trzeba zostawić jak jest.

Gra zapisuje jakieś logi?

Budowniczy
Opublikowano

Możliwe jest także, że karta graficzna, bądź procesor nie posiadają najnowszych sterowników. Sprawdź, a gdy wyszuka update, to niech twój kolega zaktualizuje.

Opublikowano

Tej opcji nie należy ruszać, jak już to więcej zepsuje niż naprawi.

Trzeba zostawić jak jest.

Gra zapisuje jakieś logi?

gdzie to znajdę ?

Możliwe jest także, że karta graficzna, bądź procesor nie posiadają najnowszych sterowników. Sprawdź, a gdy wyszuka update, to niech twój kolega zaktualizuje.

odpiszę mu żeby tak zrobił i zobaczymy

przy okazji gry kolega robi spójność plików wykrywa mu że niema jednego pliku i go ściąga potem gdy znów daje spójność znów brakuje 1 pliku

@@@ Nie pomogło dalej nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...