Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Origin] Czy da się zainstalować grę 16+ na koncie, które ma lat np. 12

komu115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam do Was pytanie z ciekawości. Załóżmy, że mam na koncie origin 12 lat. Czy jeżeli zainstaluje tam battlefronta będę mógł go używać, czy mi go na przykład zablokuje albo jakieś powiadomienie ze nie mogę bo jestem za "maly" :D

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

A jedynym sposobem na zmianę wieku jest zadzwonienie do EA? Pytam się, bo po pierwsze jestem ciekawy a po drugie ktoś może mieć ten problem.

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

Nie. Wystarczy wejść w zakładkę Moje konto -> Ustawienia prywatności, następnie O mnie i koło nagłówka Podstawowe informacje znajdziesz przycisk Edytuj. Po kliknięciu ukaże Ci się takie okno.

Vn2FUPA.png

Datę urodzenia można edytować bez końca. Tak mi się zdaje.

Opublikowano

Tylko widzisz żeby to zrobić trzeba mieć konto dla dorosłego. Założyłem dla przykładu i ni ch*J się nie da a co najlepsze e-mail podajesz rodzica czyli na stronie nic nie zrobisz. Poczytajcie na stronie

Zadzwonię za jakiś miesiąc do EA żeby się upewnić. Chyba, że ktoś cos znajdzie. Zalozcie konto gdzie macie np. 10 lat i prubujcie

Opublikowano

Ma ktoś coś jeszcze? Przydaloby się ;)

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Założyłem konto na którym urodziłem się w 2004 i dostałem nie dawno powiadomienie ze mam wpisać adres e-mail i pytanie awaryjne. Można mieć znajomych.

DO ZAMKNIĘCIA

CLOSED

DLA MLODSZYCH ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...