Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<--

<--

<--

<--

<--R

<--R

<--R

<--R

<--R

<--R

<--R

<--R

<--R

<--R

<--R

<--R

===================================

SERWER WYSTARTOWAL!

WERSJA SERWERA: 1.7.2 :( MIELIŚMY PROBLEMY.

IP SERWERA: MC.ARANES.PL

IP TS3: TS3.ARANES.PL - ZAPRASZAMY SERDECZNIE POGADAC. :)

===================================

START DZISAJ (NIEDZIELA) O 17:00 - ZAPRASZAMY! PRZEPRASZAMY ZA PROBLEMY - GRACZ KTORY WEJDZIE NA SERWER I WIBJE 30LVL DOSTANIE VIPA NA 30 DNI.

JESLI MACIE OCHOTE POGADAC MOZECIE WBIC NA TS3:  srv5.multigaming.pl:10263  POZNIEJ Ts3.Aranes,pl

SW0aXd7.jpg

Mieliśmy problemy z wrzuceniem pliku prezki w najlepszej jakości bo ma plik 10mb, spróbujemy to naprawić.. ;)

W Piatek Zostanie Dodany Banner Serwera Oraz Trailer. Oraz Sygnaturki. ;)

Start serwera jest przewidziany na sobote ale może się to zmienić :0

BETA STARTUJE JUTRO:

Napisz domnie jeśli chcesz byc na becie, możesz to zrobić po przez gg lub skype lub mpcforum.

Kazdy gracz co był na becie zostanie nagrodzony ranga na serwerze. :)

Planujemy dodać troche wiecej do prezki bo zostało parę pluginow co jeszcze wam nie pokazalismi oraz skryptow. Ale jak narazie to dziękuje :)

Przepraszam za mój polski, nie chodziłem w polsce do szkoły bo już jak miałem 5 lat to wjechałem za granice...

YsqYCCK.png

Opublikowano

hmm, metin2 w minecrafcie

tego chyba jeszcze nie było :P

a tak z ciekawości, to  gdzie teraz mieszkasz ?

Opublikowano

Zobaczymy co wam wyszło ;)

Co do grafiki to może podzielcie to na 2 części i wtedy przejdzie wam w najlepszej jakości ?

Opublikowano

hmm, metin2 w minecrafcie

tego chyba jeszcze nie było :P

a tak z ciekawości, to  gdzie teraz mieszkasz ?

Mieszkam W Angli. ;)

Ciekawie sie zapowiada :}}

Dziękujemy, Juz teraz szykujemy dwa nowe dodatki na serwer, ale dopiero je pokażemy przed startem. :) Jak narazie szukamy beta testerow, myślę nad przeniesieniem startu na niedziele ale jeszcze nie jesteśmy pewni. ;)

Zobaczymy co wam wyszło ;)

Co do grafiki to może podzielcie to na 2 części i wtedy przejdzie wam w najlepszej jakości ?

Dziękujemy, Spróbujemy tak za chwilkę zobaczymy co się stanie. :)

YsqYCCK.png

Opublikowano

Do dupy serwer, nie polecam. Administracja to same dzieci, zapowiedź nadaje się do kosza. ;d

Dziękuję, Tylko w tym problem ze siedzimy na tym samym tsie I gadamy do siebie. xD:) Juz ci nie dam expic. :)

YsqYCCK.png

Opublikowano

Znowu startujecie. Tylko pod inną nazwą. Kiedyś wam nie wyszło, to pewnie teraz też tak będzie.

Jedynie to prezentacja ładna i estetyczna, ale wydaje się, że serwer będzie nudny i za dużo osób nie będzie grało.

Opublikowano

Znowu startujecie. Tylko pod inną nazwą. Kiedyś wam nie wyszło, to pewnie teraz też tak będzie.

Jedynie to prezentacja ładna i estetyczna, ale wydaje się, że serwer będzie nudny i za dużo osób nie będzie grało.

Czesc, Przepraszam ale nowym właścicielem jestem plików, już teraz zostanie dodajna możliwość wybrania królestwa do którego chcesz dojść, mapa zostanie trochę podrasowana, a pliki nie potrzebne zostały wywalone, myślimy nad dodaniem petów, koni tak jak w metinie które zmieniają kolor kiedy masz gildie.

Troce Nowości Które Chcemy Doda:

- Konie Gildijne

- Pety - Z bossa wydropic będzie możliwość peta z bonusami, w stylu 30+% Expa.. itd itp.

- Macie Jeszce Jakie Pomysły? Proszę Pisać?

Jest piąteczek, gdzie są trailery?

Przepraszamy, Mieliśmy zmienić data startu serwera, parę plików wywaliło musieliśmy po zmienić, I chcemy dodać nowości dodatkowe, aż duzo ludzi co wiedza ze serwer już był ale padł, ale ja chcą to zmienić. :)

YsqYCCK.png

Opublikowano

Czesc, Przepraszam ale nowym właścicielem jestem plików, już teraz zostanie dodajna możliwość wybrania królestwa do którego chcesz dojść, mapa zostanie trochę podrasowana, a pliki nie potrzebne zostały wywalone, myślimy nad dodaniem petów, koni tak jak w metinie które zmieniają kolor kiedy masz gildie.

- Konie Gildijne

- Pety - Z bossa wydropic będzie możliwość peta z bonusami, w stylu 30+% Expa.. itd itp.

Przepraszamy, Mieliśmy zmienić data startu serwera, parę plików wywaliło musieliśmy po zmienić, I chcemy dodać nowości dodatkowe, aż duzo ludzi co wiedza ze serwer już był ale padł, ale ja chcą to zmienić. :)

Jakim cudem, na poprzedniej edycji z lipca też byłeś właścicielem. Czy co, bo są 2 takie same nicki.

post-981735-0-90390300-1456516018_thumb.png

Opublikowano

- Konie Gildijne

Jakim cudem, na poprzedniej edycji z lipca też byłeś właścicielem. Czy co, bo są 2 takie same nicki.

attachicon.gifmt2.png

Aha, tamta edycja nie wystartowała z powodu padnięcia parę plików. przepraszamy ale teraz wracamy, ale teraz naprawdę!.

====================================================================================

Start został przeniesiony na następny tydzień z powodu problemow z plikami.

ale to nie oznacza ze nic nie robimy wprowadzamy nowosci!:

==========================

Nowości:

- Przed startem gry będziesz mógł wybrać swoje królestwo, każde królestwa ma przeznaczony swoje miasto tak jak w metinie.

- Konie tak jak w metinie, brązowy - członek czarny - lider. (W fazie bety)

- Pety - Możliwość drop peta z skrzynek które dropia z bossów - te pety maja własne wbudowane bonusy.

- (Moze) Sklepy tak jak w metinie. Gdy wpiszesz /stworzsklep imiesklepu wyskoczy gui gdzie będziesz mógł dodać co chcesz sprzedać za jaka cene, twoja postać zostanie zmieniona wy enderchesta. (Specjalna Mapa Zostanie Dodana.)

===========================

Mam Pytanie:

- Chcielibyście więcej questów? jak na teraz jest tylko Herbalista oraz rybak?

- Napiszcie z własnymi pomysłami co możemy dodać na serwer!

Wszystko zostanie dodane do prezki w sobote lub niedziele! - oraz dodajemy sygnaturki, oraz własny banner

YsqYCCK.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Start serwera został przeniesiony na jutro niedziela. Zmieniamy maszyne... Oraz dostałem ddos na lep 1hr nie mogłem uzywac neta.

Z Powodu błędu oraz problemow z maszyna oraz z niewytwarzanymi plugin ami oraz map wróciliśmy do starego serwera a nowości dojdą w swoim czasie, może na 1.9 

Wszytkie mapy oraz plugina mamy już przygotowane na update ale jak widać takie coś musi to spowolni a nie chcemy aby serwer nie wystartował jeszcze. ;)

Strona jest w czasie tworzenia a wiec is nie bedzie dostepny narazie - przepraszamy.

Wykupimy reklamy u paru ytbrow, po starcie powinny już być na ytb.

Przepraszamy za problemy.

==============================

Czekamy Na Was! Ip: mc.aranes.pl

YsqYCCK.png

Opublikowano

Juz Dostaliśmy Maszynę. Przerzucamy Pliki. Start zapowiadamy na 17:00. Zapraszamy. 

==========================================

Za te problemy, Kazdemu kto wbije na serwer oraz wbije 30lvl dostaje 30dni vipa. :)

YsqYCCK.png

Opublikowano

­Serwer fajnie się zapowiada, czegoś takiego jeszcze nie było typu "mt2", zobaczymy jeszcze jak jest na serwerze ^^

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Jest jakiś kontakt z wami poprzez ts3 ?

Tak już ogarniamy tsa, wstawiamy wszystkie kanaly, zaraz będzie możliwość wejścia. :) TS3: srv5.multigaming.pl:10263 

Pozniej: Ts3.Aranes.pl

YsqYCCK.png

Opublikowano
======== [ UWAGA ] ==========

Najlepszy Serwer Rpg - AraneS!

Możliwość opóźnienia startu serwera

Przepraszamy

Jeśli chcecie wiedzieć co się dzieje wbijcie na ts3.  srv5.multigaming.pl:10263 

YsqYCCK.png

Opublikowano

Z POWODU NIE LICZNYCH PROBLEMOW. PLUGINY ORAZ SKRYPTY STAWIALY OPOR SERWEROWI, WROCILISMY DO 1.7.2!

=====================================

SERWER WYSTARTOWAŁ!

IP SERWRA: Mc.aranes.pl

IP TS3: Ts3.aranes.pl

YsqYCCK.png

Opublikowano

­Spoko serwer :) zapraszam serdecznie, questów tylko brak :( tak czy inaczej, gildie są, wszystko jest :) zapraszam do grania ! :)

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

No nie wiem co za bardzo powiedzieć, na temat serwera ale powiem ze jest Inny jakie widziałem, lub może na innych RPG nie bylem.

Plusy:

Ładnie zbudowane miasteczko oraz mapki za to gratuluje.
Ciekawy system skrzynek przypomina mi strasznie to losowanie z CS:GO tylko ze zamiast kosy to cieszysz się ze ci mieczyk wypadł.
Bardzo interesujący system Questów tylko szkoda ze jest na razie tylko jeden czyli "Biolog"

Minusy:
Moby cofają się na miejsce respu co 3-4 sekundy, choć moim zdaniem powinny się tylko respic.
Niepotrzebna kopalnia jak kilof zloty gdzie przy nie których klasach nie opłaca się w ogóle go używać.
Działeczki nie potrzebne zamiast tego można by dać gdzieś mapę gildii i dać tam rejony gildii by sobie ludzie sami mogli budować.
Postacie niestety nie są zbalansowane

Opublikowano

No nie wiem co za bardzo powiedzieć, na temat serwera ale powiem ze jest Inny jakie widziałem, lub może na innych RPG nie bylem.

Plusy:

Ładnie zbudowane miasteczko oraz mapki za to gratuluje.

Ciekawy system skrzynek przypomina mi strasznie to losowanie z CS:GO tylko ze zamiast kosy to cieszysz się ze ci mieczyk wypadł.

Bardzo interesujący system Questów tylko szkoda ze jest na razie tylko jeden czyli "Biolog"

Minusy:

Moby cofają się na miejsce respu co 3-4 sekundy, choć moim zdaniem powinny się tylko respic.

Niepotrzebna kopalnia jak kilof zloty gdzie przy nie których klasach nie opłaca się w ogóle go używać.

Działeczki nie potrzebne zamiast tego można by dać gdzieś mapę gildii i dać tam rejony gildii by sobie ludzie sami mogli budować.

Postacie niestety nie są zbalansowane

Dziekujemy. :)

YsqYCCK.png

Opublikowano

Dopiero co zacząłem grę i mam parę pytań:

Czat jest jakiś ograniczony zasięgowo?

Warto kopać i łowić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...