Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe rozdzielczości, za co kochamy?

Oski0202

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taka rozkmine co jest w malych rozdzielczosciach takiego, ze lepiej sie gra? Nie mowie tu o rozciagnietych (ktorych nie szanuje), tylko 4:3 paski np 800x600, jakos najlatwiej mi sie gra, chociaz glow na daleko nie widze, no i ogolnie hs slabsze potrafie strzelac z deagla (1650x1080BB) na dalsze odleglosci, gram tez przewaznie wtedy z wiekszym gapem. Skoro niby gorzej, bo nie ukrywajmy, co najwyzej latwiej sie skupic na takim kwadracie.. Ale taki Scream i paru innych tak wlasnie graja, wiec cos jest na rzeczy. 

PS nie chodzi mi o sytuacje, w ktorych ktos ma slaba karte graficzna i wtedy wiecej fps, ktore sa mu potrzebne do zabawy.

Zapraszam do dyskusji i mam nadzieje na sensowne komentarze.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Większość pro graczy gra na tej rozdzielczości ponieważ wszystko się wydaję większe i latwiej trafić przeciwników oraz skupiamy się na samym środku jest to plus i minus co kto woli. 

Warto wspomnieć ze bodajże w 1:6 była tylko taka rozdzielczość a większość tych graczy na scenie e-sportowej zaczęło grać od 1:6 przegrało tam 1000h jest po prostu przyzwyczajona do tej rozdzielczości :)

49yxrs.png

Opublikowano

Większość pro graczy gra na tej rozdzielczości ponieważ wszystko się wydaję większe i latwiej trafić przeciwników oraz skupiamy się na samym środku jest to plus i minus co kto woli. 

Warto wspomnieć ze bodajże w 1:6 była tylko taka rozdzielczość a większość tych graczy na scenie e-sportowej zaczęło grać od 1:6 przegrało tam 1000h jest po prostu przyzwyczajona do tej rozdzielczości :)

Nie no jak sie gra na paskach to raczej nie jest wieksze, chociaz gap w celowniku wydaje sie wiekszy to jednak postacie w sumie takie same, sprawdzalem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

JA gram na 4:3 1024x768 rozciagniete. Zdecydowanie ulatwia to sprawe, latwiej mi cos zobaczyc i tekstury wydaja sie wieksze.

Na dodatek przyzwyczajenie z innego fps'a w ktorego tez grywalem na tej rozdzialce.

Dla mnie rozciagniete 4:3 4eva

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

JA gram na 4:3 1024x768 rozciagniete. Zdecydowanie ulatwia to sprawe, latwiej mi cos zobaczyc i tekstury wydaja sie wieksze.

Na dodatek przyzwyczajenie z innego fps'a w ktorego tez grywalem na tej rozdzialce.

Dla mnie rozciagniete 4:3 4eva

Gadalem, ze nie piszemy o rozciagnietych, bo to inna bajka, to jeszcze nawet rozumiem, chociaz strasznie nie lubie rozciagnietych, bo falowanie, a nawet z innym m_yawem jest jakos inaczej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...