Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura do lola.

songo213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, sprawa jest prosta. Dużo pisze w lolu za co mam nie potrzebne bany których mam dość i chce zainwestować w klaw. I teraz nie wiem jaką, doradzicie mi? Kupić zwykłą klaw. za 30zł i wyjąć entery czy zaiwestować w taką dla gracza, mam nadzieje, że wiecie co mam na myśli? Takie małe klawiaturki coś w ten deseń http://images.morele.net/full/522726_0_f.jpg
Ona starczy do lola i tam chyba też nie ma entera, czyli nie da sie wysłać wiadomości prawda? 

Opublikowano

W lolu klawiatura nie ma większego znaczenia, możesz mieć nawet taką za 30 zł. Jak masz problem z obrażaniem to musisz zmienić coś innego, niż klawiaturę.

Opublikowano

Zainwestuj w poradę u dobrego psychologa, a nie klawiaturę.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Każda klawiatura spoko bo tu się głównie liczy refleks... Jeżeli się często denerwujesz podczas gry w lola to pobaw się sam ze sobą przed grą (gwarantuje ze pomaga) 

49yxrs.png

Opublikowano

Jak nie chcesz pisać to nie pisz, proste. Jeśli już chcesz klawiature to wygodniejsza mi się wydaje zwykła. W menu chyba jest jakim przyciskiem włączasz czat, może da się usunąć ten przycisk.

Opublikowano

Wydaje mi się, że ta opcja od tracera jest bardzo ciekawa :) Wyzywanie jeszcze nigdy nie było tak trudne! :D

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Klawa wplywa na rozgrywkę tym że te tanie szpaxy nie mają funkcji antighosting czyli możliwość klinknięcia do 20 klawiszy naraz

Taką klawe można kupić od 100 w górę taką najtańszą z tą funkcją polecam natec genesis rx39

Klawa w jakimś stopniu też wpływa na rozgrywkę przykładowo porównywałem klawe logitecha mk250 bezprzewodową i nie rejestrowała 4 klawiszy naraz po wcisnięciu i w trakcie gry np. nie mogłem zrobić combo na rengo gdzie musze wcisnąć R>E>W>Q+hydra

Opublikowano

Jeżeli chodzi o klawiatury membranowe to nie ma różnicy czy weźmiesz za 20zł czy za 100zł bo będzie się je używać tak samo. 

Więc albo weź klawiaturkę za 20zł, albo mechaniczną za +200

x

Opublikowano

Jeżeli chodzi o klawiatury membranowe to nie ma różnicy czy weźmiesz za 20zł czy za 100zł bo będzie się je używać tak samo. 

Ceny mechaników niestety +400zł.

Jest jeden model -400 ale to jakiś s**t.

Jeżeli chodzi o klawe to polecam zwykłą membranówke z obojętnie jakimi funkcjami - tak jak wolisz.

Opublikowano

Ceny mechaników niestety +400zł.

Jest jeden model -400 ale to jakiś s**t.

Jeżeli chodzi o klawe to polecam zwykłą membranówke z obojętnie jakimi funkcjami - tak jak wolisz.

Nie znam się zbytnio na klawiaturkach mechanicznych, ktoś mi kiedyś jakąś polecał za ~250 ale możliwe że to jakiś chińskie gó*no 

x

Opublikowano

najtansza klawiatura Razera mechaniczna kosztuje 300zl, a nie 400+, pozatym mamy jeszcze Zalmana K-500 ktory kosztuje w okolicach 200zl

Opublikowano

mialem przez jakis czas tego zelmana, fajna klawiatura... minusem jest jej wysoki profil i palce mi sie meczyly. uzbieraj sobie na klawiaturke razera xD

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Jak już brać mechanika to coś od cm storma, ceny zaczynają się od ~~330zł.

Opublikowano

Nie wiem czemu każdy deprawuje klawiature Roccat Ryos MK Black. Przecież też mechanik na cherry mx, przełączniki czarne czyli przystępne do grania + jakość wykonania roccatu.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Właściwie jeśli chcesz "lepszą" klawiaturę to po prostu znajdź takie które posiadają dodatkowe przyciski i będziesz mógł ustawić bindy. Nic innego oprócz wyglądu się w klawiaturach nie zmienia. Mam klawiaturę z bindami G110 Logitecha i stwierdzam, że lepsza może być tylko pod względem wyglądu.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...