Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jakie skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dawno się w to nie bawiłem dlatego mam pytanie, są dobre skrypty na bolu jeszcze ? Jaki jest najlepszy orbwalker? (nadal sac?) on kosztuje 50zl i to jest jednorazowo na zawsze? Ja to jest z tym craked bolem i skryptami? Wszystko działa czy są jakieś problemy? Ogólnie opłaca się kupić tego sac? Czy jest jakiś free odpowiednik na tyle dobry ze sac'a sie nie opłaca kupować ? 

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

SAC:R nadal jest najlepszy z płatnych, kupujesz jednorazowo na zawsze. Nie polecam crackow, bo dużo błędów ci spami na czacie, i skrypty nie działają jak powinne. 

Tutaj masz wszystkie orbwalkery, potestuj sobie wybrany http://bol-tools.com/category/OrbWalk 
Ale jak dla mnie opłaca się wydać trochę na SAC:R bo miażdży wszystkie inne.

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

A ja polecam Ci wykupić VIPA na nulled. Dostaniesz Auth i właściwie za darmo możesz używać wszystkich płatnych skryptów bez żadnego bugowania się, czy coś takiego, ponieważ Ty grasz jakbyś miał te skrypty wykupione. Proste? Proste. I płacisz za 3 miesiące, a nie za 1 tak jak na prawdziwym forum bola.

Opublikowano

tylko ze jest problem z kupieniem vipa na nulled, nie da sie zapłacic za vipa przez paypall, tylko btc i inne waluty.

dlatego wale ich prosto w sromidło jak nie chca mojej kasy to sobie kupilem vipa na bolu.

Opublikowano

Dobra, tylko pytanie czy jak kupie vip nulled to będę miał tam sac?

Bo z tego co piszecie to nulled się bardziej opłaca.

@EDIT: znalazłem stare konto na nulled 

post-234879-0-39683700-1456422350.png

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...