Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gladiatus PVP - jak wbić wysoki lvl?

Archerovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak zwane możliwości premium :)

3243814823471671105303.png#7

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Opublikowano

Jak Oni wbili po kilka tysięcy level? Jak od 70 levela juz po pare procent leci levela ;x

Ja mam 105 lvl i gram na centurionie. Z codziennych wypraw, loszków i aren leci mi po 1,5-2%. Także łatwo nie jest. Ci co mają po 130 + grają w tą grę od 2007 roku. Ehh pamiętam czasy gdy miałem 70 lvl, wtedy to sie wbijało lvl w tydzień, a teraz 1,5 miesiąca. Ogólnie zapraszam na oficjalne forum tej gry do omawiania takich tematów :)

74345782146408072467.jpg

Opublikowano

Jak Oni wbili po kilka tysięcy level? Jak od 70 levela juz po pare procent leci levela ;x

Ja mam 105 lvl i gram na centurionie. Z codziennych wypraw, loszków i aren leci mi po 1,5-2%. Także łatwo nie jest. Ci co mają po 130 + grają w tą grę od 2007 roku. Ehh pamiętam czasy gdy miałem 70 lvl, wtedy to sie wbijało lvl w tydzień, a teraz 1,5 miesiąca. Ogólnie zapraszam na oficjalne forum tej gry do omawiania takich tematów :)

co ty mówisz  teraz  120  to w  kilka h wbijesz .. 

co do tego to nie wydaje mi się by  to sami wbijali tylko boty ;p 

PS. gdzie jest ich forum bo ja widzę tylko  fb ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm... Poli leci exp? Polecam robić lochy... A co zrobić, żeby coś zdziałać na trudniejszych lochach? Polecam zarobić około 5mld na łatwiejszych (sprzedawanie loot'u) i kupić broń z rynku. Ma ona poziom 1000+ Dokupujemy najemnika 200+ z Żołnierza dajemy mu broń i cieszymy się z Profitu..

// Po lvl'u 112, zaczyna się robić troszkę ciężej, bo 15-20% za jednego potwora w lochach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...