Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Aatrox czy Pantheon

Tali’Zorrah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wracam do lola po dłuższej przerwie (prawie rok), muszę kupić pare postaci na rankedy (poziom plat/diament). Ogólnie na Starym koncie miałem obie te postaci i lubiłem nimi grać, ale jako iż planuje w tym sezonie wbić troszkę wyżej, to muszę zacząć rankedy w najbliższym czasie (wakacje odpadają całe, więc czasu coraz mniej). Który z nich lepszy teraz na top/jungla? Za odpowiedzi nagradzam lajkami ;)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Ani ten ani ten nie jest jakoś teraz bogiem, ale lepszy już będzie Panth. Dość szybko czyści, ma dobre itemy, globalny ult się ceni :P

Opublikowano

Xin jest mocny w jungli, Rumble, Nidalee, Lee Sin, Rek Sai (te 2 ostatnie to takie safe picki dobre na wszystko)

Opublikowano

Z tego co zauważyłem aktualnie jax radzi sobie bardzo dobrze na topie. A z tych 2 wyżej wymienionych to ja wybieram zawsze Pantheona ale to dla tego ze aktualnie przynajmniej mi się nim lepiej gra...

49yxrs.png

Opublikowano

Fiora jest obecnie silna(slow,dash,true dmg,heal,duży dmg) ale tak po za nią na topa polecam jeszcze malphite,darius,irelia,gp,poppy,jax,olaf,quinn,gnar.Jak chcesz o coś konkretnego spytać to napisz tu lub pw to pomogę.

Opublikowano

Mam Fiore, grałem nią w s5 i wbilem plat 2, chyba kupię Lee jako leśnika i może riven? Nidalee nigdy nie umiałem grać, a po reworku to dla mnie czarna magia... rozważam jeszcze irelke...

Jaka jest meta obecnie? Pamiętam jak kiedyś była meta tankow to wszystko pod hp robiło miazgę w team fightach, a jak jest teraz? Może Asasyni wrócili do łask? Wtedy bym odkopal Kazika i rengo :v

­Keelah se'lai

Opublikowano

@LOLIkxD

Wolę jakieś postacie z mechanizmami, zawsze ciekawiej się gra ;)

Tylko nie mów mi o Azirze, nie chce widzieć tej postaci na oczy :v

­Keelah se'lai

Opublikowano

Nie kupuj riven bo obecnie jest po prostu słaba.Jak chcesz postacie z mechaniką to na topie irelia będzie świetna i lee w jungli.Ma midzie zed jest obecnie bardzo dobry bo jest nowy item dla assasynów więc dało im to trochę.

Opublikowano

A moze tryndamere wlasnie mam nim w goldzie 4 pod rzad wygrane i niby najwieksza kontra teemo a jest izi do wygrania linii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...