Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, miałbym proźbę do ciebie i do innych Robem,bo wiem że ty tu wszystkim pomagasz.

Chodzi o stworzenie pewnej rzeczy,której ja nie mam szans zrobić chociaż próbowałem xD :

nietak.jpg

Chodzi o to,aby jak wykryje te kółeczka do zaznaczenia,to naciskało na nie(zaznaczało) obojętnie jaką opcję. Nie sugerować się tym Tak lub Nie bo czasem odpowiedzi są całkiem inne. Jak już zaznaczy kułeczko,to naciśnie Głosuj. PS. Po naciśnięciu głosuj trzeba czekać 30sekund + załadowanie strony na następną ankietę. Odpowiedzi są różne,a opcji czasem jest więcej niż 2

Chciałoby się komuś pomóc? nie wiem czy lepiej zrobić to na bazie pixelsearch,czy na bazie imagesearch, ale po co o tym gadam wy się doskonale na tym znacie. PS. jak to wygląda dokładnie możecie zobaczyć na :

http://piq.pl/r/706974d9/piq.html

Z góry dziękuje ludziska.

Opublikowano

sleep(1000)

$result = _ImageSearch("folder z obrazkiem", 1, $x1, $y1, 1, 30)

If $result = 1 Then

sleep(300)

MouseClick("left" ,$x1, $y1)

sleep(900)

Kto mnie pobije?

2Sda3hdpKDF.jpg

Opublikowano

najpierw musisz znaleźć tą ankiete ponieważ firefox nie może być zminimalizowany

+

zrobiłeś to o co prosiłem?

"jeżeli nie będzie działać porób ssy tej kropce i Głosuj tak samo jak w folderze "

Opublikowano

podaj stronke na której ma działać skrypt

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Mam pytanie ma caly czas dawac opcje"Tak"?

czyli pozytywna taa?

Nie,nie sugeruj się odpowiedziami,gdyż są różne,ma naciskać obojętnie jakie kółeczka.

PS.Dziękuje za zainteresowanie tematem,zaraz będę testował ten program który dałeś jackraymund. I dzięki wszystkim.

Opublikowano

@ jackraymund

Edit: wszystko już działa dodałem tylko 1 linijke w funkcji,żeby wracał do 1 funkcji po wykonaniu 2,i działa perfekcyjnie,bardzo dziękuje Jack za ten program.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...