Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czity

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak często lecą teraz bany za BoLa? I dalej jest tak, że SAC+Evadeee > L#?

Opublikowano

Nie wiem jak z częstotliowością ale ja dostałem 3 d ni temu bana i z tego co widziałem nie tylko ja. Oczywiście grając z głową pewnie unikniesz bana ale takie jest ryzyko

Opublikowano

Co miesiąc (?) jakąś inbe robią i leci fala banow. Ostatnio byla 2 dni temu i jestem w klubie zbanowanych. W sumie to już moje 3 konto przez rok czasu xD a co lepsze to Ci nie powiem, bo na eb cisne

Opublikowano

Nie wiem jak z częstotliowością ale ja dostałem 3 d ni temu bana i z tego co widziałem nie tylko ja. Oczywiście grając z głową pewnie unikniesz bana ale takie jest ryzyko

Ban jest pewny, dlatego bardziej interesowało mnie jak szybko.

Opublikowano

Co miesiąc (?) jakąś inbe robią i leci fala banow. Ostatnio byla 2 dni temu i jestem w klubie zbanowanych. W sumie to już moje 3 konto przez rok czasu xD a co lepsze to Ci nie powiem, bo na eb cisne

LOL, myslalem, ze skryptow uzywaja tylko malolaty, ktorym robienie drugiej osobie na zlosc sprawia przyjemnosc. Jednak sie mylilem.

Na BOLA leci fala banow co jakis miesiac/dwa. bol jest w pelni wykrywalny, wiec ban jest nieunikniony 

Opublikowano

Posiadalem konto przy ktorym w grudniu dobieglem do Master Tiera przez okolo 2 lat grywalem na tym koncie :) przy czym 1.5 roku gralem na bol,u :) i powiem wam ciekawostke iz dopiero jak zwiekszylem dawke skryptow platnych *(Najlepszy czas reakcjii)* opanowalem bana na poziomie perma. Alez znowu zaczynam :) Bol jest nie wykrywalny iz trzeba go uzywac z glowa.

Opublikowano

5FmuspM.png

8-9 lvl, konto nieużywane przez większość czasu i perm w 2 miesiące, czyli nie opłaca się aktualnie grać.

Opublikowano

@Pan Szymek

W moim przypadku wyexpiłem konto 1-16lvl, scryptowane na nim teraz przez miesiąc i rok temu przez ok 3 tygodnie, bana jak nie było tak nie ma.. Wydaję mi się, że zależy to od szczęścia - masz szczęście nie ma bana - nie masz jest ban

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...