Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomocy, pech w CS?

xNuman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam dosyć nie pokojący problem, (i tutaj prosze Nie Dyskutować w tym temacie bo wiem że to prawda), a mianowicie jestem pewny że jestem najbardziej pechowym człowiekiem na świecie, co = zero farta. Przekształciło sie to w csie, gram sobie na społecznościówce only hs, jestem dobrym graczem mam 2000 godzin w grze, a nagle biegnie gold 3 i mi wali banie z kalacha czy deagla w ruchu, przeciwnicy nie maja głowy itp. Błagam pomóżcie bo ja nerwowo nie wytrzymuje!!!

Opublikowano

Może zrób sobie trochę przerwy od gry. I nie bierz tego tak że od razu jesteś gorszy. Może mieli farta czy coś. Nie wiesz tego. Podstawą jest to żeby czerpać z tego zabawę i grać dla zabawy, a nie rangi. ;)

No chyba, że Twoim celem jest kariera e sportowca. :D Nie mówię, że nie masz się rozwijać czy coś ale nie przejmować się każdą akcją. :) 

Gdyby tak każdy profesjonalny gracz się przejmował poszczególnymi akcjami to max 2 lata i jest wypalony. ;)

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

Nasciągaj sobie mapek do aima i ćwicz. Nie siedź całymi dniami przy csie, przerwy od gry bardzo dużo dają. Nie spinaj się, staraj się zrelaksować, to tylko gra, bańki same będą wchodziły :)

rLIi2GI.gif

"Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani"

Opublikowano

Koledzy wyżej pitolą głupoty... Polecam kreskę walnąć przed rankedzikiem a banie będą pięknie wchodzić!

Dwie od razu . to WH będzie miał
Opublikowano

Musisz zmienić nastawienie do gry. Na pewno jak wchodzisz na serwer masz już tylko jedno w głowie - zaraz będę dostawał głowy. W ten sposób nastawiasz się na najgorsze, co przekłada się na twojego skilla. Musisz kompletnie się wyciszyć i nie myśleć o tym, że masz pecha, a uwierz mi wtedy będzie całkiem inaczej.

A to, że jakiś gold 3 biegnie i wali bułę z deagle to normalka. To jest chyba jakaś specjalna umiejętność, która występuje na niskich rangach (Inaczej tego wyjaśnić się nie da ;p). Sam czasem mam oczy jak 5zł kiedy widzę co mi strzelają podczas gry na smurfie ;p

Opublikowano

No ja zawsze mówie sobie że będzie ok XDD. Ale żeby w biegu walić banie z deagla, co jest niemożliwe, chyba że masz farta na 420% to wiesz ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...