Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NA czy EU?

Myszu123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie i na jakim serwerze gra najwięcej ludzi, bo dzisiaj na NA chciałem zobaczyć ile ludzi gra ale lipa z 10 max ludzi zobaczyłem, na EU gra więcej?

Opublikowano

Na NA gra dużo więcej graczy, krótko czeka się na dungeony ( w przeciwieństwie do EU gdzie na niektóre dungeony można czekać 30 min... ) i jest "normalny" IS tzn. praktycznie same kostiumy itp, nic co daje przewagę w pvp ( oczywiście w przeciwieństwie do EU ).

Wziąłeś pod uwagę różnicę czasu miedzy Europą, a Ameryką? Jak my gramy to oni raczej śpią ;)

Opublikowano

Na NA gra dużo więcej graczy, krótko czeka się na dungeony ( w przeciwieństwie do EU gdzie na niektóre dungeony można czekać 30 min... ) i jest "normalny" IS tzn. praktycznie same kostiumy itp, nic co daje przewagę w pvp ( oczywiście w przeciwieństwie do EU ).

Wziąłeś pod uwagę różnicę czasu miedzy Europą, a Ameryką? Jak my gramy to oni raczej śpią ;)

1. Powiedz mi o której i gdzie masz więcej graczy :)

2. Krótki czas na dungeony - sprawdzałem i jest identyczny, może być nawet czasem dłuższy ("Wziąłeś pod uwagę różnicę...." - przez to)

3. "Normalny" IS mówisz, w takim razie powiedz proszę czym te IS się różnią + chętnie zobaczę te przedmioty czy "coś" co daje przewagę w PVP :P

Ja polecam osobiście EU, tutaj parę plusów:

-Lepszy ping (Niektórzy czują, inny nie)

-Strefa czasowa (Oni mają inne godziny)

-Więcej rodaków spotkamy raczej na EU, w tym bardzo aktywne gildie(Jest to normalne, bo raczej świeży "szary" gracz nie będzie się zagłębiał w rodzaje Tery i najzwyczajniej pobierze EU - GameFail)

-Reszta rzeczy jest praktycznie identyczna.

-Support (Jak najbardziej na plus, bardzo szybko odpisują i nie ma przeważnie żadnego problem)

Żeby nie było, tutaj wypisze minusy:

-GameFail (Potrafi zepsuć gry)

-Słabe evety i rzadkie.

-No i oczywiście póżniejsze aktualizacje.

Opublikowano

Patrz też przez pryzmat pingu w przypadku NA.

Kiedyś podczas testowania dochodził nawet do 300 ms, więc pvp odpadało w zupełności.

Serwery Europejskie według mnie będą lepszym rozwiązaniem.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...