Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban dla boostera?

Dollar7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myslicie, czy rito banuje elo boosterow?

Boostowalem wczoraj ziomka w goldzie i umowilem sie z nim, ze za kazda dywizje daje mi 40 zl.

Polaczek, jak to polaczek, poczul sie za dobrze w internetach i postanowil mi nie zaplacic, kompletnie urywajac kontakt, wiec zostalem zmuszony wyslac ticket do rito supportu. 

Nie spodziewalem sie tego zupelnie, moglem zmienic IP, ale wtedy ping bylby za wysoki do komfortowej gry.

Jak myslicie, moga mi zbanowac moje glowne konto? Dostalby pewnie bana na 2 tygodnie, zawsze dobra nauczka, ale czy warto?

gl929p.jpg

Chyba nie ma watpliwosci, czym gralem

Opublikowano

Oprócz bana na 2 tygodnie zabierają także nagrody na koniec sezonu boosterowi i boostowanej osobie. Jeżeli nie zmieniłeś IP to mogą znaleźć powiązanie i takową karę otrzymasz również TY.

Opublikowano

Przydaloby sie odpoczac od tej gry 2 tygodnie, ale nigdy na glownym nie dostalem zadnego bana

Tym razem sie kurwie chyba udalo

A jakbym napisal, ze on mi sprzedal to konto i na drugi dzien je odzyskal?

Opublikowano

Handlowanie kontami jest nielegalne, kupując konto narażasz się na odzyskanie ze strony sprzedającego, taka polityka "riot games".

Opublikowano

Jesli to twój przypadek to odbierają Ci nagrody za wcześniejsze sezony i nakładają bana na 2 tygodnie. Jesli to sie powtórzy dają pewna bez gadania. Jesli znajda dwie osoby odpowiedzialne za zamieszanie to obydwie otrzymają karę.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...