Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy xenox padł?

AjLajkJu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wydaję mi się że tak , jak dla mnie i dobrze , panina kur*ą jest...

jak chcecie zrobię wam serwer taki jak xenox (troche lepszy) dla Fun'u

Nie rób nic, xenox i jego klimat zostanie w naszych sercach. Masa bugów, zrypane community (jak w całym metinie), te same zbroje tylko pomalowane w paincie, a slyszalem i widzialem jak ludzi na moje oko było 2012-2013 rok okolo 5k. Pierwszy serwer gdzie wbiłem maksa itd. Trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny!

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Przerwa techniczna bo cos z serwerownią,będzie online jak tylko naprawią.

Panina,

- Utrzymujesz server, jest nawalone bugów od groma na tym serverze, grało na nim 5k+ był to naprawde fajny server, do tąd jak mówiąc grzecznie się nie popsuł, ty jesteś taki tępy czy udajesz?

Gracze odchodzą z dnia na dzień, bo BUGI są, od 1 lvl'a nie opłaca się grać, mało graczy, i w każdej chwili server może upaść, a ty co łakomy na hajs, w d. masz to że bugi są, typowy BUGMETIN2.

Dużo graczy by wróciło na XENOX'a

- ALE BEZ BUGÓW, i ogarnięty server,

Myślę że połowa społecznośći Xenox'a zgodziła by się na całkowity restart servera, wszystko od zera, i BEZ CHOLERNYCH BUGÓW, trochę nowości,

a my jako społeczność xenoxmt2, byśmy byli wdzięczni jakbyś zatrudnił troche opiekunów servera, i żeby systematycznie odwiedzały ten server.

Taka informacja dla ciebie paninax, zastanów się co robisz.

Server pod hajs? Nie dziękuję.

Pozdrawiam,

UhekBoy.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Dobra skoro chcecie żeby xenox padł to przecież nie będe go utrzymywał w nieskonczonosc.Tylko nie klamcie ze navi rozdawalem albo coś bo to jest nieprawda.Tak samo nie klamcie że to był serwer dla kasy.Ktoś chciał grać bez IS to grał przecież nie banowałem graczy za to że nie korzystają z IS.

Opublikowano

lepiej aby działał fajny server jest :)  i tak jeszcze sporo graczy tam gra  xenox to xenox nie ma co go usuwać

Dobra skoro chcecie żeby xenox padł to przecież nie będe go utrzymywał w nieskonczonosc.Tylko nie klamcie ze navi rozdawalem albo coś bo to jest nieprawda.Tak samo nie klamcie że to był serwer dla kasy.Ktoś chciał grać bez IS to grał przecież nie banowałem graczy za to że nie korzystają z IS.

Prosił bym abyś wszedł na poczte :)

fq269_Animation4.gif

Opublikowano

SERWER ON

Weź napraw rękawice zlodzieje z is, albo zwieksz drop jakos na olbrzymach bo siedzie juz z 2 godziny i mi nie dropło 

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...