Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam strony z kluczami do CS:GO.

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie, gdzie sa dostepne klucze badz dostawy na dzisiaj, poniewaz mam 20zl a chcialbym kupic taniej tak jak na csgobox tylko ze tam nie zdazylem kupic kluczy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Clicksell

Pozdrawiam. ;)

mozna wiedziec po ile kosztuja te klucze? bo nie ogarniam tych punktów za bardzo (wczoraj w ciągu 10s zniknęła dostawa wszystkich kluczy )

@Edit obliczylem ze za 20zl = 500 iles punktow, starczy mi na 1klucz wiec bez sensu na steam otworze 2skrzynie

Opublikowano

CS:GO Skiny za Paysafecard/Paypal/SMS 

tam kup, znajdziesz ich na fb, klucze tam są strasznie opłacalne do kupienia

Ta strona to jakiś fake? Napisali mi że jak kupię klucze do 20zł to 1klucz = 5zł

@Edit proszę o pomoc, czy ta strona mnie nie oszuka :)

Opublikowano

Stary, wiem że to śmiesznie brzmi ale z tego co wiem to oni mają tych kluczy od ch*** można powiedzieć hurtowo. Kupiłem raz u nich i typ mi wysłał od razu

7stron bot z kluczami miał

Opublikowano

Wiem, że na pewno kilka botów mają bo się ich pytałem o linki i każdy miał gdzieś właśnie po 5 do 10 stron ;p
Nie no rób jak chcesz ale ja tych gości polecam ze względu na dobry kontakt i wysyłke szybką

Opublikowano

Wiem, że na pewno kilka botów mają bo się ich pytałem o linki i każdy miał gdzieś właśnie po 5 do 10 stron ;p

Nie no rób jak chcesz ale ja tych gości polecam ze względu na dobry kontakt i wysyłke szybką

jakis dowod/screen?

Opublikowano

.

UWAGA Oszust kupilem u ciebie klucze i mnie usunoles :), jeszcze komentarz zedytowales ze polecasz skiny na facebooku
Gdyby nie ty, prawie też bym od niego kupiłem. Dzięki bro.
Opublikowano

.

UWAGA Oszust kupilem u ciebie klucze i mnie usunoles :), jeszcze komentarz zedytowales ze polecasz skiny na facebooku
Gdyby nie ty, prawie też bym od niego kupiłem. Dzięki bro.

A spierdalaj...

Opublikowano

Ja nie wiem. Ludzie się chyba nigdy nie ogarną. Kupuje się skin i klucze u sprawdzonych osób, a nie u ziomka który ma 6 postów na mpc. No nie wiem jak wy ale ja bym podejrzewał, że coś nie gra...

A co do tematu to polecam również: cskeys24

Pozdrawiam. ;)  

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

Ja nie wiem. Ludzie się chyba nigdy nie ogarną. Kupuje się skin i klucze u sprawdzonych osób, a nie u ziomka który ma 6 postów na mpc. No nie wiem jak wy ale ja bym podejrzewał, że coś nie gra...

Pozdrawiam. ;)

pytalem sie 10moderatorow przed sprawdzeniem, zajebiscie jest to ze część miala wyjebana albo napisala jedno slowo " tak "

Opublikowano

Pozdrawiam. ;)

pytalem sie 10moderatorow przed sprawdzeniem, zajebiscie jest to ze część miala wyjebana albo napisala jedno slowo " tak "

Jak na tym forum w news'ach z cs'a się pojawia, że izak został "okradziony" to się nie dziw, że tak piszą xD

Jak chcesz otwierać skrzynki to na przyszłość polecam csgo-skins.pl, tam są bardziej opłacalne skrzynki ;) Wydałem tam 21zł, dropły skiny za jakieś 20€.

tenor.gif

Opublikowano

Nie jestem w stanie przeglądać wszystkich tematów, jeśli pojawia się jakaś podejrzana oferta to napiszcie do któregoś z modów CSa PW to obadamy temat. Fajnie, że ktoś ostrzega przed nieuczciwymi sprzedawcami, ale nie ma potrzeby spamować w temacie, bo niepotrzebnie można wyrwać ostrzeżenie. Jedno ostrzeżenie dla innych, resztą my się zajmiemy :)

Opublikowano

Nie jestem w stanie przeglądać wszystkich tematów, jeśli pojawia się jakaś podejrzana oferta to napiszcie do któregoś z modów CSa PW to obadamy temat. Fajnie, że ktoś ostrzega przed nieuczciwymi sprzedawcami, ale nie ma potrzeby spamować w temacie, bo niepotrzebnie można wyrwać ostrzeżenie. Jedno ostrzeżenie dla innych, resztą my się zajmiemy :)

haha teraz mądry się taki zrobiłeś? pisałem do kilku modów tego działu i dostałem tylko " tak " odpowiedz ze to nie scamm albo nie odpisywali, bardzo pomocni jestescie

Nie dostałem żadnego PW :/ trzymaj się tematu a takie uwagi ewentualnie na PW

Eryk

@Fajnie edytujesz, pisalem do innych 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...