Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pure Solo Queue!

landik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest to dobry pomysl moim zdaniem.

Dam taki przyklad.

Polowa osob bedzie grala te rankedy co sa aktualnie a druga polowa to cale pure solo q wiec czas szukania ludzi do gier sie zwiekszy a i tak juz sie dlugo czeka.

Opublikowano

Napisane jest tam że bardziej będzie odzwierciedlać nasze umiejętności xD

Tak czy siak gramy z 4 obcymi osobami więc możemy nawet być challengerami a 4 osoby i tak przegrają nam grę bo przeciwny team będzie lepszy.

Grając premade walczymy na przeciw drugiemu premade, więc ten Pure srure gówno warte jest. Może wprowadzą osobną dywizję do tego trybu?

Będzie: siema jaką masz dywizję? Master Tier w normalnej kolejce rankingowej.

- pfff sssiesz bo ja jestem w diamencie V w PURE SRURE a tam ciężej wbić cokolwiek.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Prawidłowo ! Solo Q to solo Q a nie granie w 5 osób jak teraz

Ale to i tak bez sensu, ludzie w lobby mogą się zgadać i wejść na tsa i wyjdzie to samo co 99% premade.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Strasznie już kombinują.

Wg. mnie stare rankedy były najlepsze.

Ktoś u góry dobrze napisał, że jest możliwość że oczekiwanie na grę będzie dłuższe co może okazać się bardzo problematyczne.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Średnio z tym odzwierciedleniem skilla, bo dalej jest opcja bycia carrowanym przez randomów :v Ciekawe jak to wpłynie na czas oczekiwania w kolejkach Dynamic Queue

Opublikowano

Średnio z tym odzwierciedleniem skilla, bo dalej jest opcja bycia carrowanym przez randomów :v Ciekawe jak to wpłynie na czas oczekiwania w kolejkach Dynamic Queue

Wlasnie, raz widzialem na jakims streamie ze gosciu czekal 1,5h i mu nie znalazlo gry.

Wiadomo w challengerze dlugo szuka ale kiedys jak ktos czekal 20/30 minut to bylo dlugo teraz sie zdarza spokojnie +1h.

Opublikowano

Świetny pomysł. Zawsze narzekałem na duo w enemy albo w moim teamie, teraz jeśli chcą grać duo to mają dynamic queue, można bezproblemowo utworzyć kolejki dla graczy solowych. Popieram inicjatywę :)

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...