Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile dostanę zwrotu podatku?

UglyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halo halo pomoże mi ktoś obliczyć ile państwo czy c**j wie kto mi odda pieniędzy za moją ciężką pracę w maku? 

Przychód (7) - 3.024,65

Koszty uzyskania Przychodów (8) - 222,50

Dochód (b-c) 2.802,15

Zaliczka pobraniowa przez płatnika - 135

Składni na ubezpieczenia społeczne, o których mowa w przepisach ustawy, podlegające odliczeniu od dochodu 414,16 zł

Składki na ubezpieczenie zdrowotne, o których mowa w przepisach ustawy, podlegające odliczeniu od podatku 202,28 zł.

Opublikowano

userzy mpcforum jak zwykle k***a pomocni

bodajże robi się w ten sposób

podstawa ZUS + wynagrodzenie chorobowe - składki ubezpieczenia społecznego (składa się na to emerytalne + rentowe + chorobowe) i z uzyskanej kwoty wyznaczasz 7,75%

sprawdź bo nie jestem pewien

Opublikowano

Zaliczka pobraniowa przez płatnika - 135

Wątpię żebyś coś dostał, mam 130 a nic nie dostane dodatkowo nie masz żadnych ulg, masz na siebie internet i płacisz regularnie rachunki? jeżeli tak to jak się nie rozliczałeś w tam tym roku za internet to w tym możesz. 

Opublikowano

Pany mamy problem, bo dostałem sobie drugi pit i k***a nie wiem czy ja to w ogóle mam uzupełnić czy zostawić jak jest. Poza tym mam go na mailu to mogę wydrukować go i c**j czy musze jechać do nich po oryginał?

1jzye7.jpg

Pomocy k***a nie chce iść do więzienia :(

Opublikowano

Ponoć w szkole uczą takich rzeczy. *cough*