Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do 1600zł

Faydee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) Kwota przeznaczona na zakup: 1600 zł

2) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość): Bez różnicy 15 czy 17 (chociaż wolałbym 17)
3) Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.) Konkretna gra: Aion
4) Wymagania specjalne (np. matowa matryca.): -
5) Osobiste preferencje: -
6) System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego) Windows 7

Poszukuję w tej cenie laptopa do Aion'a, z góry dziękuję wszystkim za pomoc.

Opublikowano

@Faydee

Wszystko fajny plus za ładnie opisany wątek, tylko mam jedno ale

Nie dostaniesz nowego laptopa z win 7, gdyz juz nie sprzedają laptopów z tym systemem jak juz to BARDZO rzadko.

Cena tez jest troche niska wiec proponował bym wybrać laptop bez systemu będzie wydajniejszy.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Można poszukać używki, w tej cenie na allegro starsze 2-4 letnie Lenovo z serii G z matrycą FullHD grafiką mnie mniejsza niż  GT500, w7 mają w standardzie albo w8 preinstalowane. 

Nowy dostanie az w7 ale sama licencja to ponad 800-1000 zł dodatkowo za system 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ok mniejsza o windę to mogę sobie sam ogarnąć. Dajcie mi namiary na lapka w tej cenie na którym będę mógł komfortowo pograć w Aion'a. Z góry dzięki.

Opublikowano

@Faydee

Lenovo ideapad 100 z i3 ulv i GF920m.

Model od Lenovo, procesor 5 generacji, grafika całkiem na poziomie, 8 gb ram w cenie.

Acer e5-571g z i3U i GF920m. laptop jest niezle wykonany dobrze spasowana obudowa, posiada mocna akumulator nawet do ponad 7h działania na wifi co jest naprawdę dobrym wynikiem, dobra kultura pracy, nie jest głosny ani sie nie przegrzewa, gwarancja na poziomie door to door

Dell inspiron 3543 z i3 ulv i GF820m. Renomowana marka dell, Łatwy dostep do podzespołów, całkiem solidna obudowa, dobry stosunek ceny do wydajności, umiarkowane temperatury. Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie serwisanta i laptop jest naprawiany na miejscu). 

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...