Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO2] Czy dostane VAC na SP/Zoombie

Kasaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dostaniesz bana.Na w razie czego odłącz internet jak napisał Aresorek i graj offline wtedy masz 100%pewności ze bana nie będzie.Co do zoombie to to samo ale jak grasz już z kimś to możesz wyrwać bana ale nie jestem pewny bo nie testowałem jeszcze :D.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

eee przypominam ze na PC nie mozna odpalic zombie w offline jesli dobrze pamiętam :v

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Vaca dostaje się tylko gdy ktoś Cię zgłosi, wtedy Vac reaguje, a w singlu boty raczej ludzi nie zgłaszają  :v A tak to i tak musisz być zgłoszony żeby zaczął  Ci pliki skanować, ale nie mam pewności  <.<

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Vaca dostaje się tylko gdy ktoś Cię zgłosi, wtedy Vac reaguje, a w singlu boty raczej ludzi nie zgłaszają  :v A tak to i tak musisz być zgłoszony żeby zaczął  Ci pliki skanować, ale nie mam pewności  <.<

Nie nie nie to nie jest jak cs że dostajesz overwatcha po zgłoszeniu.Przy grach multiplayer z VAC shield system od razu skanuje ci gre czy nie ma wstrzykniętego cheata.Jak masz jakiegoś za free to można dostać bana po 10sekundach

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Podsumowująć, mozesz dostac bana na solo, ale jak znajdziesz dobrego cheata to raczej nie dostaniesz. Pisz PW jak chcesz takiego co ja uzywalem i zyje

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...