Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bocenie 2 charami na raz

Koperniko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zacząłem ostatnio grać na RL Tibi, głownie na bocie. Z tego co gdzieś tam wyczytałem to na bocie prędzej czy później i tak dostanę bana. Mam 70+ EK i myślałem, żeby zostawić go sobie jako cashmakera i zrobić sobie ED na którym nie będę bocił. Przy okazji wpadłem na pomysł, żeby zrobić drugiego EK do zarabiania. I tutaj pojawiają się następujące pytania:

1. ED chciałbym zrobić na innym acc, ale przy zakupie pacc na poprzednim koncie podałem swoje prawdziwe dane osobowe, czy jeśli użyje tych samych danych osobowych na ED to mogę dostać bana również na tą postać nawet jeśli nie będę bocił?

2. Czy jeśli na tym samym acc będę miał 2 EK do zarabiania i raz będę bocił jednym a raz drugim to czy prawdopodobieństwo bana jest większe?

3. Gdybym zrobił ED na tym samym acc, na którym mam EK i później wyrwę delete na knighcie to czy dostaje tylko delete postaci czy calego acc?

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie. Jeśli używałbym bota do leczenia i do robienia m lvl gdy będzie miał full mane, oraz do liczenia waste. Czy jest szansa dostać za to bana? Expiąc ręcznie oczywiście.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie. Jeśli używałbym bota do leczenia i do robienia m lvl gdy będzie miał full mane, oraz do liczenia waste. Czy jest szansa dostać za to bana? Expiąc ręcznie oczywiście.

tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...