Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowane konto? Możliwość gry multiplayer ponownie.

Brajanovskyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chciałbym wiedzieć co po zbanowanym koncie uczynić, gdy chce pograć na multiplayer ze znajomymi.

Konto nowe odpada, gdyż nawet się takowego nie da założyć, jedyna opcja (którą znam i działa) to wziąć od kogoś znajomego konto 30-40 lvl plus, takie konto nie jest już sprawdzane i będę mógł sobie na nim grać, ale właśnie - nie mam skąd załatwić takiego konta, jest jakaś opcja by założyć nowe konto, które nie będzie nagradzane o razu banem, oraz będzie w stanie połączyć się z banczo?

Opublikowano

ja po formacie normalnie moglem grac dalej na nowym koncie

Skrypty, na których wbijam elo:

Champs:

• BeastyRiven
  • Honda's Syndra
  • Cass du Couteau
  • CassWhoop
  • Shadow Vayne

Utility:

• Flash Juke Assistant
  • Where Did He Go
  • Activator
  • Perfect Ping
  • I hate your Wards

Inne:

• SAC: Reborn
  • SOW

Opublikowano

Kup konto, proste lol

Trzeba być debilem żeby kupować konto w osu.

Zmień sobie ip i na virtualce konto zrób, odczekaj +/- tydzień i możesz normalnie grać. Tylko zaczynaj od map 1-3 gwiazdek.

Opublikowano

Kup konto, proste lol

Trzeba być debilem żeby kupować konto w osu.

Zmień sobie ip i na virtualce konto zrób, odczekaj +/- tydzień i możesz normalnie grać. Tylko zaczynaj od map 1-3 gwiazdek.

Wiesz, na innych forach ludzie potrafia wydac naprawde wielkie pieniadze (czesto liczone w trzech cyfrach) na konta do osu!. Ostatnio na AQN mozna bylo nabyc konto moderatora xD

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak, tak. Rozkminiałem taką możliwość kupienia konta, ale dostałem nowe od kolegi dawno dawno temu i sobie gram cały  czas, dopiero teraz zauważyłem temat, uważam, że można zamknąć mimo wszystko dzięki za odpowiedzi! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...