Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa Autostrada pomocy.

KrwawyDrwal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim gdy wczytuje mnie do mapy własnie jedynie tylko na autostradzie to wyłącza mi się komputer lub bluescreen wychodzi jedynie na tej mapie a grać nie da się bo nie wiadomo kiedy wrzuci tą mapę już mam dość proszę o pomoc. Reinstalowalem wota z modami bez modów parę razy nic nie pomaga.

wot-amx-12-t-o.gif

Opublikowano

Jak ci się chce to przeinstalowanie windowsa jest lekarstwem na wszystko (prawie).

Ale ja bym spróbował zaktualizować sterowniki od grafiki.

Opublikowano

Jak ci się chce to przeinstalowanie windowsa jest lekarstwem na wszystko (prawie).

Jeśli problem leży po stronie sprzętowej, a bluescreen może być tego efektem, to format na niewiele się zda. Dziwi mnie tylko, że problem występuje na tej 1 mapie...

Opublikowano

Własnie zaczęło się tak dziać kilka dni po formacie wszystko fajnie grało a po tygodniu właśnie jakieś dziwne wyłączanie komputera itp..

Inne gry chodzą jak bajka... Wszystko jest zaktualizowane a program nic nie wskazuje : (

wot-amx-12-t-o.gif

Opublikowano

Pobierz dla pewności najnowsze stery ze strony nvidii. Automatyczna aktualizacja przez system jest zawodna, sam niedawno próbowałem aktualizować standardowo i nic nie wykryło, a na stronie nvidii były nowsze. Sprawdź też dla pewności co wywołuje tamten bluescreen sposobem z tamtego filmu.

Opublikowano

Pobierz dla pewności najnowsze stery ze strony nvidii. Automatyczna aktualizacja przez system jest zawodna, sam niedawno próbowałem aktualizować standardowo i nic nie wykryło, a na stronie nvidii były nowsze. Sprawdź też dla pewności co wywołuje tamten bluescreen sposobem z tamtego filmu.

Pobrałem nadal nic chciałem wota przerzucić na inny dysk to nie chciało przerzucić mapy autostrady czemu nie wiem.. Chyba autostrady ale sam się dziwie pobierałem od nowa wota parę razy powinno być okej po pobraniu od nowa 

wot-amx-12-t-o.gif

Opublikowano

zapewne jakiś plik źle się pobrał i dlatego ci crashuje kompa...
Tak samo miałem jak mi rozłączyło wota (Net) i blue screen gdy klikłem połącz w menu logowania Wota windows przestał reagować i blue screen więc najlepiej albo usuń mapę aby na nowo ci pobrał patcher.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

zapewne jakiś plik źle się pobrał i dlatego ci crashuje kompa...

Tak samo miałem jak mi rozłączyło wota (Net) i blue screen gdy klikłem połącz w menu logowania Wota windows przestał reagować i blue screen więc najlepiej albo usuń mapę aby na nowo ci pobrał patcher.

Chciałem osunąć mapę ale po przeniesieniu na inny dysk i nie działa już kompletnie od nowa pobieram na innym dysku jutro dam znać

wot-amx-12-t-o.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...