Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gemy

Pies Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uzbierałem ponad 100 golda i zastanawiam się nad kupnem jakiś porządnych gemów. Zastanawiam się czy warto kupować gemy z najlepszymi statystykami. Przewiduje się spadek ich cen czy może wzrost? Opłaca się kupować te najdroższe? W przyszłych aktualizacjach dojdą jakieś nowe lub z lepszymi statystykami?

Opublikowano

Uzbierałem ponad 100 golda i zastanawiam się nad kupnem jakiś porządnych gemów. Zastanawiam się czy warto kupować gemy z najlepszymi statystykami. Przewiduje się spadek ich cen czy może wzrost? Opłaca się kupować te najdroższe? W przyszłych aktualizacjach dojdą jakieś nowe lub z lepszymi statystykami?

Takie gemy sam używam, są bardzo uniwersalne. Na moim serwerze trzeba za nie zapłacić około 110 golda, wydaje mi się, że warto. Wątpię by gemy po najbliższym patchu staniały i raczej nowe nie dojdą.

7yexhd.jpg

maybenow.png

Opublikowano

@Husoc

O tych samych gemach  myślałem. Na greenhollow ceny są podobne, a nawet można znaleźć taniej. Zastanawiałem się jeszcze nad ulepszeniem biżuterii ( starczyło by na 15 moonwater transformation stone ), ale wydaje mi się że bardziej opłaca się kupić gemy.

Jeszcze z ciekawości zapytam, jak często aktywuje się gem rubinu? Jest jakiś ustalony %, czy wszystko jest losowe?

Opublikowano

@Sinlay
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jaki jest % szansy. Powiem Ci tylko tyle, że często się aktywuje.

maybenow.png

Opublikowano

Ja osobiście zamienił bym Cytrynę na gem z walentynkowego eventu, sam używam i polecam.

+ jeżeli grasz postacią bez stunów pod pve, np. BD możesz kupić Ruby ze stunem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...