Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

abc (512 Slotów, poszukiwana administracja)

damian1232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

512 slotów i tylko 4 osoby Online z tego co napisałeś.

Ten dział jest wyczulony na crack licencje więc mam nadzieje, że masz oryginał.

Jakie wynagrodzenie przewidujesz dla takiego promotora serwera?

Opublikowano

Licencja jest Non profit, nie trudno ją zdobyć całkowicie legalnie.

Co do wynagrodzenia, tak jak pisałem, serwer stoi, bo potrzebuję miejsca dla kilku znajomych, a pozostałe sloty się marnują,
gdybym chciał wydawać pieniądze na jego reklamę, to bym ją kupił, dlatego nie przewiduję żadnych nagród dla promotora, ja mogę
ew. udostępnić serwer komuś(czyt. dać administratora), kto chciałby dla siebie wypromować i administrować jakiś większy serwer, lub po prostu ma klan, ale nie ma gdzie z nim porozmawiać i przeniosą się na mojego ts'a, wtedy dla wygody mogę dać administratora takiej osobie, by mogła sobie wygodnie ustawiać kanały, etc.

Wybacz, jeżeli mój temat sugerował coś innego ;/

Opublikowano

Mają licencję npl nie powinieneś wstawiać takich prezentacji. 

Jednak wstawił, nie rozumiem Waszego czepialstwa.

Co do serwera, bardzo mi się podoba, jedyne co poleciłbym zrobić to upgrade wersji serwera, pozdrawiam.

Opublikowano

Dlaczego nie powinienem? NPL zabrania wyłącznie używania ts'a w celach komercyjnych. Korzystanie z mojego serwera jest w pełni bezpłatne, sam teamspeak też nie jest używany do żadnych spraw biznesowych typu "kup/sprzedaj etc". 

@Edit właśnie updatuje serwer :)

Opublikowano

Wszystko fajnie jednak licencja Non Profit przyjdzie do Ciebie większy klan gildia po czym serwer nie wiadomo kiedy zostanie zamknięty jak to się dzieje w NPL

Opublikowano

SirDanUK, mam nadzieję, że nie masz racji :/
Ogólnie do zdobycia licencji NPL, zachęciło mnie korzystanie z serwera znajomego, który również stoi na tej licencji, od ponad 200dni już, mam nadzieję, że nie jest jakimś wyjątkiem...

GoldeneK, dziękuję. Jeżeli chodzi o automatyzację, to starałem się oszczędzić irytujących dodatków typu afk bot, music bot etc. Stawiałem na prostotę i może trochę w oldschool.. Więcej kanałów publicznych, ew. Strefy Tematyczne jestem skłonny dodać, kiedy będzie wystarczająco użytkowników by je zaludnić. Póki co im więcej takich kanałów tym trudniej odnaleźć się między nimi, a skoro i tak nikt z nich nie korzysta, to nie ma sensu... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...